≫ 

Horoskopski znak koji će ovog leta imati najuzbudljiviji period u godini

Ovnovi će imati mnogo sreće ovog leta

  • 2

I dok će nekima leto proći u poslu i dosadnim obavezama kao i ostatak godine, osobe rođene u ovom znaku horoskopa očekuje jedan sjajan, avanturistički period.

Reč je o znaku Ovna.

Ovan, Horoskop, Astrologija, Zodijak

Ilustracija: Internet Archive Book Images

Osobe rođene u ovom znaku napokon će ostvariti neke stvari o kojima sanjaju već godinama i upustiti se u prave životne avanture.

Područja poput zdravlja i karijere će im biti vrlo stabilna pa se oko toga neće brinuti i moći će svoj fokus da prebace na neke uzbudljivije stvari.

Što se tiče ljubavi, Ovnovi bi mogli opasno da se zaljube, a najviše će ih zaintrigirati osobe rođene u znaku Raka zbog svoje staloženosti i dobrodušnosti.

Osim toga, jako dobre stvari su na vidiku i po pitanju prijateljstva, što znači da postoji velika mogućnost da će Ovnovi obnoviti neka prijateljstva iz prošlosti, ali i sklopiti vrlo bitna, nova prijateljstva i partnerstva koja će im uveliko značiti u budućnosti.

VIDEO: 5 horoskopskih znakova koji se zaljubljuju u pogrešne osobe

(Telegraf.rs/Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jarcica

    3. jul 2019 | 21:34

    Srecnoovnovi

  • RAK

    3. jul 2019 | 22:10

    Sa zaljenje primecujem da planete dugo i u kontinuitetu nisu blagonaklone mom znaku, a sto je jos gore ni perspektiva ne daje mesta optimizmu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA