≫ 

Horoskopski znakovi koji žive za letnje avanture: Sa njima je provod zagarantovan!

Neki ljudi teže ozbiljnoj vezi, dok drugi uživaju u slobodi i ne žele da se vežu

  • 0

Ako spadate u ovu drugu grupu ljudi, onda ste verovatno rođeni u jednom od horoskopskih znakova koji žive za usputne avanture, zbog čega vam leto i jeste omiljeno doba godine.

Osobe rođene u ovim znakovima zodijaka uživaju u letnjim romansama i ne očekuju ništa više od toga, a s njima je zabava zagarantovana.

Proverite da li ste među njima ili otkrijte u kojem znaku bi trebalo da tražite frajera za ovo leto ako ne želite ništa ozbiljno.

Strelac

Strelčevi su poznati avanturisti na svim poljima, pa tako i u ljubavnom. Slobodni su, pozitivni i spremni gotovo na sve. S osobama u ovom znaku sigurno ćete se odlično zabaviti, a mogli biste da osetite i leptiriće u stomaku. No kada se vaša letnja avantura sa Strelcem završi, on će vas pustiti i krenuti dalje u nove avanture.

Ovan

Ovnovi ništa ne shvataju preozbiljno, što ih čini idealnim partnerom za letnju romansu. Osim toga, osobe rođene u ovom znaku učiniće vam leto mnogo zabavnijim jer će vas terati da isprobate nove stvari te da se i vi malo, baš poput njih, opustite i ne razmišljate o budućnosti.

Stoga, ako sanjate o savršenoj letnjoj avanturi koja će skrenuti vaše misli sa svakodnevice, Ovan je idealan horoskopski znak za to.

horoskop

Foto: Pixabay.com

Vodolija

Da li želite avanturu s frajerom koji vam može postati i odličan prijatelj? Onda potražite nekog u znaku Vodolije. Oni vole da upoznaju nove ljude, slušaju njihove priče, ali i neopterećeno da uživaju u letnjim romansama.

S osobom rođenom u ovom znaku možete da doživite strastveno veče, a već sutradan ujutru zajedno da sedite na kafi i pričate kao da se ništa nije dogodilo. A ako se slučajno zaljubite u njega, onda možete da ostanete razočarane jer se Vodolije teško upuštaju u ozbiljnije veze.

Blizanci

Blizanci su prirodni zavodnici i ne vole da provode leto u ozbiljnim vezama. Zabava im je na prvom mestu pa vam s njima sigurno neće biti dosadno, a s obzirom na to da su po prirodi i jako fleksibilni, s njima ćete sve moći.

Oni vam neće kvariti planove, nego će vam se pridružiti. Nakon leta će vas brzo zaboraviti, a to i jeste ono što tražite, zar ne?

VIDEO: 5 horoskopskih znakova koji se zaljubljuju u pogrešne osobe

(Telegraf.rs/Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA