≫ 

Kako će delimično pomračenje Meseca uticati na vaš znak tokom ove nedelje?

Pogledajte šta vam zvezde preporučuju u nedelji delimičnog pomračenja Meseca.

  • 0

Horoskop obezbedio  www.astrousluge.com

OVAN

Horoskop, novi dizajn Foto: Shutterstock

Imaćete u narednom periodu neke nesuglasice sa poslovnim saradnicima. Možete da očekujete da ćete u narednoj fazi biti opterećeni stresom što se odražava i na vaš emotivni život. Kada je u pitanju zdravlje mogući su problemi sa nervima, povišenim pritiskom, glavoboljom. Potrebno je da nađete način da budete opušteniji.

BIK

Horoskop, novi dizajn Foto: Shutterstock

Imaćete dosta poslovnih promena tokom ove nedelje. Moguće je da će vam određena dešavanja doći sasvim neočekivano. Na polju ljubavi vas sada ne očekuju važna dešavanja. Povremene trzavice sa partnerom. Kada je u pitanju zdravlje očekuje vas period u kojem ćete biti skloni problemima vezanim za kičmu.

BLIZANCI

Horoskop, novi dizajn Foto: Shutterstock

Pokretanje privatnog posla bi sada mogla da bude veoma dobra ideja za vas. Ljubavna situacija je pomalo promenljiva ali do kraja ove faze ćete ipak shvatiti šta želite. Polje zdravlja može biti donekle ugroženo, odnosno stoje problemi vezani za stomak, digestivni trakt, probavu. Povedite računa o svojoj ishrani i nemojte da jedete namirnice nepoznatog porekla.

RAK

Horoskop, novi dizajn Foto: Shutterstock

Možete da se nadate fazi u kojoj nećete imati previše obaveza, većinu svog vremena posvećujete odmoru i uživanju. Kada je u pitanju ljubav nove prilike dolaze u velikom broju, svaki dan nekog novog upoznate. Na polju zdravlja su mogući manji problemi vezani za kardiovaskularni sistem, pa o tome povedite računa pogotovo ako ste već nekada na tom polju imali problem.

LAV

Horoskop, novi dizajn Foto: Shutterstock

Poslovno partnerstvo koje sklopite tokom ove faze može da bude pozitivno za vas. Ljubavna situacija je jako dobra jer pored sebe imate osobu koju iskreno volite. Polje zdravlja je pozitivno postavljeno, pa nema većih smetnji ali su mogući manji problemi vezani za alergije, pogotovo ako ste im i inače skloni. Za svaki slučaj budite na oprezu.

DEVICA

Horoskop, novi dizajn Foto: Shutterstock

Dolazi vam manje poboljšanje finansija, neki priliv novca koji se vezuje za nasledstvo ili tuđ novac. Kada je u pitanju ljubav očekuje vas prilika za tajnu vezu, ili vam se udvara neko zauzet. Na polju zdravlja ne biste trebali da imate nove probleme. Moguće je da vas i dalje muče neke stare tegobe vezane za urogenitalni trakt, pa posetite lekara.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA