≫ 

Prema mišljenju mnogih ovo je najbolji ljubavnik horoskopa, a kakvi su ostali znakovi u seksu?

Jedan horoskopski znak bolji je u krevetu od drugih...

  • 9

Ovan je strastven, ali pomalo sebičan; Blizanci su kreativni, ali i pomalo neverni; Škorpija je strastvena, ali i pomalo opasna...pa ko je onda najbolji?

Ovan

Njegova snažna ličnost ima magnetičnu privlačnost, a zbog njihove konstantne želje za kontrolom oni se odlično ljube. Nestrpljivi su i često sebični u seksu. Ipak, ako ih "spopadnete" dok su najstrastveniji - odlično ćete se provesti! Da biste zaveli Ovna, potrebno je da ne budete stidljivi, budete spontnani i inteligentni.

Bik

Najmuževniji od svih znakova, ima ogroman seksualni apetit. On je možda i najbolji ljubavnik u zodijaku. Potrebno im je mnogo dodira, ali bez žurbe. Za njih je dobar seks kao dobra hrana - potrebno je posvetiti mu dosta vremena da bi u njemu uživali.

sex seks par krevet čipka

foto: pixabay.com

Blizanci

Ako volite inteligentne ljude, najbolji ljubavnik za vas bi mogao biti Blizanac. Uz to, kako biste ga zaveli morate biti lukavi i domišljati. Oni su majstori flerta i mogu da vas obore s nogu jednim dodirom. Kreativni su ljubavnici, sa njima vam nikada neće biti dosadno. Ali, pazite da i vi njemu ne dosadite...

Rak

Najemotivniji od svih znakova, potreban im je mek dodir, duboka emotivna povezanost i posvećen i nežan partner. Oni su nežni ljubavnici, ali ako izdate njihove poverenje- osvetiće vam se sigurno. Vole kad se drugi brinu o njima.

Lav

Po mnogima najbolji ljubavnik horoskopa. Konstantno gore plamenom strasti i veoma su samopouzdani i potentni u seksu. Svojim partnerkama daruju poklone, a da biste ih zaveli jednostavno je potrebno da im konstantno poklanjate pažnju...

Devica

Nijedan vas drugi ljubavnik neće toliko voleti kao Devica. Izgledaju staloženo i kul, ali su ispod površine enormno senzualni. Ipak, nisu baš idealni za svakoga, jer često prelaze granicu opsednutosti i perfekcionizma, što zna da bude naporno...

žena, horoskop, zodijak

Foto: Pixabay.com

Vaga

Kao osoba koja voli da ugađa ljudima, Vaga je pažljiv i privržen ljubavnik. Puni su sentimentalnih težnji, pa budite oprezni i pokušajte da im ispunite fantazije. Prirodno su skloni flertu, a vole i da eksperimentišu u krevetu. Zavedite ih romansom.

Škorpija

Škorpija je bez sumnje najseksualniji od svih znakova Zodijaka, pa sasvim opravdano polaže pravo na titulu najboljeg ljubavnika. Često Škorpije manipulišu drugima kako bi došli do seksa. Njihova neodoljiva ličnost čini ih fascinantnim, ali opasnim ljubavnicima.

Strelac

Razigran i detinjastm Strelac je kao ljubavnik dosta krertivan. Ostaju mladi u srcu, otvorenog uma prema eksperimentisanju u seksu. Njihova "podeljena" ličnost znači i da mogu biti krajnje strastveni, ali i hladni.

žena, horoskop, zodijak

Foto: Pixabay.com

Jarac

Jarac je rezervisaniji i mora biti duboko zaljubljen kako bi uzeo u obzir seks. Nisu ni otvoreni ni avanturistični, spori su i verni do kraja. Kako biste zaveli Jarca, potrebno je da se dobro pomučite i napredujete korak po korak.

Vodolija

Ovaj znak vas voli zbog vašeg tela, i nije ga briga da li nakon seksa sledi veza ili ne. Oni imaju divlju seksualnu energiju, a njihova buntovnička priroda čini ih možda i najboljim ljubavnikom Zodijaka...

Ribe

Nude fizičku vezu punu ljubavi i zadovoljstva. Izuzetno su opušteni i samo žele da imaju pouzdanog i srećnog partnera. Kad nađu takvu osobu, rado imaju seks, posebno onaj "za pomirenje". Da biste ih zaveli morate biti agresivni, kao kontrast njihovoj lenjosti.

VIDEO: Sa ovim devojkama Zodijaka veza je kao san, a evo sa kim vas čeka pakao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA