NEDELJNI HOROSKOP: Bikove očekuje tajni ljubavni susret, Device imaju problem s partnerom

Ova nedelja će definitivno biti nezaboravna

  • 1

Nedeljni horoskop za sredinu sunčanog jula ne može da donese ništa loše, ali najbolje bi bilo da se spremite na "igranku bez prestanka". To važi za sve.

www.astrousluge.com

OVAN

Horoskop, ilustracije, mart Foto ilustracija: Shutterstock

Pred vama je period u kojem ćete imati dosta nervoze oko sebe. Poslovi neće ići po planu. Kada je u pitanju ljubav očekuju vas manji problemi u komunikaciji sa partnerom. Na polju zdravlja vas očekuju problemi sa nervozom, glavoboljom, povišenim krvnim pritiskom, temperaturom, upalama, bićete generalno osetljivi.

BIK

Horoskop, ilustracije, mart Foto ilustracija: Shutterstock

Pred vama je period u kojem možete da budete prilično nesigurni kada su u pitanju neke nove poslovne odluke. Na polju ljubavi vas očekuje tajni susret sa simpatijom. Kada je u pitanju zdravlje, možete da budete skloni tegobama koje su vezane za nesanicu, umor, pospasnost, manjak koncentracije i volje generalno.

BLIZANCI

Horoskop, ilustracije, mart Foto ilustracija: Shutterstock

Potrudićete se da neke poslove obavite na brzinu a zatim shvatiti da sve to i nije baš izvodljivo. Očekuje vas dobar period da sa voljenom osobom stvorite prijateljski odnos. Na polju zdravlja je pred vama mogućnost da rešite neki problem iz prošlosti. Očekuje vas faza u kojoj ćete generalno imati dosta energije u sebi.

RAK

Horoskop, ilustracije, mart Foto ilustracija: Shutterstock

Pred vama je jako bitan period za polje posla. Očekuju vas promene koje mogu da dovedu do napretka. Kada je u pitanju ljubav možete da očekujete ozbiljnu vezu i pokretanje jednog značajnog odnosa. Na polju zdravlja vas očekuju moguće upale mišića, problemi sa kičmom, kostima, zglobovima takođe.

LAV

Horoskop, ilustracije, mart Foto ilustracija: Shutterstock

Ukoliko planirate bilo kakvo putovanje u inostranstvo možete da očekujete da ćete biti zadovoljni. Na polju ljubavi ste rasterećeni i imate sve ono što vam je potrebno. Kada je u pitanju zdravlje, preporučuje vam se bavljenje sportom i redovna fizička aktivnost kako biste ostali u dobroj formi.

DEVICA

Horoskop, ilustracije, mart Foto ilustracija: Shutterstock

Očekuje vas period u kojem ćete imati važne odluke na polju posla kao i moguće poboljšanje finansija. Na polju ljubavi ćete imati probleme sa ljubomornim partnerom. Kada je u pitanju zdravlje treba da se čuvate upalnih i bolnih procesa u organizmu, možete da budee podložni infekcijama i raznim tegobama.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bik

    20. jul 2019 | 19:25

    A kojom simpatijom?Ima ih vise.Sto komsijskih,sto starih iz skole😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA