• 3

Tri horoskopska znaka koja su pravi antitalenti za ljubavne veze, da li ste među njima?

Neki ljudi jednostavno ne znaju kako da se ponašaju u ozbiljnim vezama

  • 3

Neke osobe jednostavno ne žele da odole iskušenjima i vode se prividnom strašću, čak i ako to znači da će nekoga da povrede. Saosećanje im nije jača strana, a ako vide priliku za sopstvenu korist, iskoristiće je bez obzira na sve. Osobe rođene u sledećim horoskopskim znakovima nikad vas neće dovoljno ceniti u vezi.

Blizanci

Horoskop

Foto: Pixabay, Shutterstock

Blizanci su vrlo skloni koketiranju, a u tome im pomaže njihova izražajna karizma. Vrlo su svjesni i realni, no unatoč posljedicama, učinit će sve što ih u tom trenutku uzbuđuje. Sami su sebi uvijek na prvom mjestu i nerijetko će vam pokazati kako se smatraju vrjednijima od vas.

Ovan

Horoskop

Foto: Pixabay, Shutterstock

Osobe rođene u znaku Ovna najsklonije su prevarama. Imaju izraženu seksualnu energiju i lako pokleknu iskušenjima, ali im to ne predstavlja problem jer smatraju da u svakom trenutku mogu to da čine šta god žele bez obzira na vaše gledište.

Škorpija

Horoskop

Foto: Pixabay, Shutterstock

Škorpije su vrlo iskrene osobe, što često zna da povredi njihove bližnje. Ako im bilo šta zasmeta kod vas, vrlo brzo mogu da vam nađu zamenu i da zaborave da ste ikada postojali.

(Telegraf.rs/Idex.hr)

Komentari

  • Cale

    Skroz tacno za muskarca škorpiju

  • Velika istina

    Zena ovnusa je nesreca za muskarce. Ona jedino prija muskarcu koji je kucni moljac papuca.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima