≫ 

Žene rođene u ovim horoskopskim znakovima važe za najveće zavodnice

Sigurno svako u društvu ima barem jedna prijateljica koja je uvek najzanimljivija suprotnom polu

  • 15

Možda ste to vi, a ako ste se ikad zapitale zašto su neke žene muškarcima privlačnije od drugih, odgovor na to donosi između ostalog, astrologija. Naime, postoje neki horoskopski znakovi koji jednostavno zrače seksepilom i privlačnošću, tačnije njih tri, a upravo u njima se rađaju žene koje najlakše osvajaju muškarce.

Lav

Horoskop, ilustracije, mart

Foto ilustracija: Shutterstock

Lavice odišu samopouzdanjem, što većina muškaraca obožava kod žena. One nikada nisu povučene ni sramežljive zbog čega su i najčešće u centru pažnje svakog društva, no imaju i jednu manu kada su u pitanju muško-ženski odnosi - sklone su flertovanju i prevari.

Škorpija

Horoskop, ilustracije, mart

Foto ilustracija: Shutterstock

Žene rođene u ovom znaku poznate su po tome da izluđuju muškarce svojom sirovom seksualnom energijom kojom opijaju sve oko sebe. Obično i znaju šta žele pa ako na nekoga bace oko, u trenu će ga i osvojiti i niko ih u tome neće sprečiti.

Strelac

Horoskop, ilustracije, mart

Foto ilustracija: Shutterstock

Odličan smisao za humor kojim uvek šarmiraju muškarce, jedna je od glavnih odlika žena rođenih u ovom znaku. Žene Strelci zbog toga i najlakše sklapaju prijateljstva s muškarcima, a obično ti osećaji kod suprotnog pola brzo prerastu u nešto više.

VIDEO: Dosadili su vam saveti frizera?! Evo koja je idealna frizura prema horoskopskom znaku

(Telegraf.rs/Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    9. avgust 2019 | 08:48

    Zena vaga je neodoljiva, barem iz mog iskustva. Nevena ja te volim😘

  • Volim zene lavice

    8. avgust 2019 | 22:20

    Lavice 100% tacno,nekoliko sam ih imao i sve su bile udate.Na prvi pogled deluju snazno,zenstveno,nedostizno.Al se lako daju za saku dolara sto se kaze.dovoljno je da im se divite i malo raskosi pruzite i to je to u roku od nedelju dana prevarice svog partnera.Glume neku nedostiznost a u stvari su veoma lake zene.I zanimljivo je to da veceina njih imaju dvoje dece,al uvek ih odvajaju uvek jedno vise vole a drugo odbijaju od sebe.Samo im je bitno da se sve vrti oko njih,tj koliko para toliko i ljubavi od lavice mozete dobiti.Jedina dobra stvar je da su u krevetu neverovatno dobre,zive vatre.

  • Covek

    9. avgust 2019 | 07:31

    Mene je za ceo zivot zavela jarcica. Usla mu pod kozu i ne mogu bez nje. Ona je zivot moj. Zavodnica nije ona koja nas odvuce u krevet Zavodnica je ona koja nam pod kozu udje i samo na nju mislimo zauvek

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA