≫ 

Evo šta treba da uradite kad u vaš život stupi retrogradni Uran

Preživeli smo dva retrogradna Merkura, a sad ćemo osetiti efekte i ove planete

  • 0

Iako je Merkur pre nekoliko dana krenuo svojom direktnom putanjom, još jedno nebesko telo je počelo retrogradno da se kreće.

To je Uran i, po svemu sudeći, donosi nam razne uzbudljive promene i otkrovenja. Uran je 11. avgusta napustio svoju direktnu putanju i ušao je u retrogradni hod koji će trajati sve do 10. januara 2020. godine! 

Uran, Venera, univerzum, zvezde Foto: Pixabay/Wikipedia/Nasa

Ovo se dešava dok je Uran u znaku Bika u čije polje je ušao 15. maja 2018. godine i tu ostaje do 26. aprila 2026. godine. Dok ne uđe u polje Blizanca, Uran će se jednom godišnje retrogradno kretati i to će trajati 155 dana.

Horoskopski znak Bik je zemljani znak i za njega se vezuju ležernost, spor tempo i događaji koji se odvijaju baš onako kako treba. Takođe, sinonim je za materijalnu sigurnost i pouzdanost. Pripadnici ovog znaka horoskopa su veoma kreativni i tvrdoglavi.

Planeta uran, Sunčev sistem Foto-ilustracija: Foter/NASA's Marshall Space Flight Center

Upravo zbog toga, retrogradni Uran u znaku Bika donosi uzbudljive promene i nagle pobune. Međutim, sve to će činiti u miru, bez pravljenja haosa i uznemirenosti. Plemeniti aspekti ove planete u direktnom hodu deluju i na njegov uticaj u retrogradnom, te nam Uran ovim kretanjem donosi promene na polju ljubavi, ali i u finansijama. Ovaj period će biti pogodan za sve zaljubljene horoskopske znakove koji imaju u planu da svoju vezu podignu na viši nivo. Takođe, svima onima koji nisu u braku ili u vezi, doneće veliku ljubav i mnogo emocija.

U ovom periodu, svi horoskopski znakovi treba da rade na svojim unutrašnjim stavovima i ponašanju, kao i na svom mentalnom stanju koje time će prouzrokovati i željene rezultate u spoljnjem svetu.

Potrudite se da dođete do onoga što želite!

VIDEO: Dosadili su vam saveti frizera?! Evo koja je idealna frizura prema horoskopskom znaku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA