≫ 

NEDELJNI HOROSKOP: Blizanci su nervozni, Vage kriju vezu od zavidnih pogleda

Zvezde su vam spremile nešto posebno za ovu nedelju

  • 2

Nedeljni horoskop za početak avgusta ne može da donese ništa loše, ali najbolje bi bilo da se spremite na "igranku bez prestanka". To važi za sve.

www.astrousluge.com

OVAN

Očekuje vas period u kojem ćete imati odlične promene na polju finansija. Sreća sa novcem vas očekuje. Kada je u pitanju ljubav, dolazi do ostvarenja stabilnosti sa osobom koju volite. Na polju zdravlja vas očekuje faza u kojoj ćete imati povećan apetit. Moguće je da ćete generalno biti dosta aktivni na svim poljima.

BIK

Moguće je da ćete na poslovnom polju imati neke nepredviđene okolnosti koje će vam biti šokantne. Kada je u pitanju polje ljubavi, očekuje vas nov susret sa osobom do koje vam je stalo. Na polju zdravlja vas očekuju glavobolje, porblemi sa visokim pritiskom, krvnim sudovima kao i sa očima i vidom.

BLIZANCI

Možete da očekujete da ćete biti nervozni, nesigurni i da na polju posla neće biti većih promena. Kada je u pitanju ljubav očekuje vas početak tajne veze sa zanimljivom osobom. Zdravlje vam je osetljivo i može da dođe do nekih iznenadnih problema. Potrudite se da idete na redovne lekarske kontrole.

horoskop Foto: Pixabay.com

RAK

Imaćete dobru situaciju na polju posla, stanje vam je stabilno i zadovoljni ste. U ljubavi se polako zbližavate sa jednom osobom sa kojom ste do skoro imali prijateljski odnos. Kada je u pitanju polje zdravlja ne biste trebali da očekujete veće probleme ali povedite računa o tahikardiji.

LAV

Poslovne promene koje su pred vama mogu da vam poremete planove. Biće ovo stresan period za vas. Na polju ljubavi vas očekuju neki skandali ili svađe sa partnerom u javnosti. Na polju zdravlja vas očekuju moguće povrede, prelomi, problemi sa kostima i kičmom pa je važno da budete veoma oprezni.

DEVICA

Pred vama je period u kojem ćete imati zanimljiva dešavanja na polju posla, promene i nove ponude. Ljubav je moguća na putu ili u inostranstvu, bićete zadovoljni okolnostima. Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem ćete uspeti da rešite neke probleme. Dobro se osećate i prija vam da budete aktivni.

VIDEO: Dosadili su vam saveti frizera?! Evo koja je idealna frizura prema horoskopskom znaku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bik

    17. avgust 2019 | 22:56

    Aman vise taj susret,nema ga nigde, a vec par dana se pominje. I u nedeljnom i u dnevnom i u mesecnom😂😂😂

  • Ccc

    17. avgust 2019 | 22:48

    Od silnih vesti jedino me horoskop raspoloži. Ma bravo za autora.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA