≫ 

Koliko ste zapravo ludi? Pogledajte na kom mestu se nalazi vaš horoskopski znak

Na kojoj poziciji je Strelac, a na kojoj Lav?

  • 29

Nema sumnje da je horoskop uvek zabavan za razgovor. Ovom prilikom smo rangirali znakove od najmanje do najviše "ludog".

12. RIBE

Ribe su u potpunosti pri zdravoj pameti i nemaju mentalne ispade. Istinoljubive su i drže do sebe, pa im se uvek može verovati. Pravi su prijatelji i umeju da kažu "izvini" kad pogreše, što ih čini najstabilnijim znakom horoskopa.

11. VODOLIJA

Veoma su tihe, ali vode zanimljiv i energičan život. Umeju da dođu do svog cilja bez stresa, iako su detinjaste prirode. Ovaj vazdušni znak se ne plaši da otvori vrata nepoznatom.

10. OVAN

Ovnovi su umereno luckasti. Hrabri su i sigurni u sebe. Uvek su spremni za nove izazove koje im život nameće i tvrdi su kao kamen. Ovaj vatreni znak je pravi prijatelj i pratilac, vrlo odlučan i postojan. Umeju da budu "ludi", pogotovo kad su u pitanju društvena jednakost i državni poslovi. Od njih očekujte pomalo blesave poduhvate.

Astrologija, Zodijak, Horoskop, Visak, Vračanje, Gatanje Foto-ilustracija: Profimedia

9. BIK

Umereno su ludi kao i ovnovi. Bikovi imaju veliko srce puno topline. Pažljivi su, liberalni, ali i tvrdoglavi. Biće vam na usluzi u radosnim situacijama, ali i onda kad imate loš dan. Umeju da se posvađaju sa konobarom ili obezbeđenjem na uslasku u klub, i da izraze ludost kad je najmanje očekujete.

8. VAGA

Kao i njihovo ime i simbol, Vage su uravnotežene, senzibilne, mirne i mudre. Njihova negativna strana se ispoljava kad jure za partnerom. Sigurno ćete primetiti kad se Vaga bori za pažnju voljene osobe, pa očekujte neočekivano.

7. ŠKORPIJA

Škorpije ne otkrivaju ludost tako lako i veoma su rezervisane i distancirane. Nekad vam se može učiniti da su mirne, ali vas mogu razočarati i izdati. Strastvene su i odlični su ljubavnici, i neće prezati da izraze svoju seksualnost.

Horoskop, Horoskopski znaci, Astrologija, Zodijak, Zvezde Foto: Pixabay.com / Mesečni horoskop za jul

6. STRELAC

Strelci odišu iskrenošću, slobodnim duhom i daju veliki značaj nezavisnosti. Svakako su ludi, pogotovo kad zbog svoje vetropiraste prirode povrede voljenu osobu.

5. RAK

Pošto Mesec upravlja Rakom, raspoloženje ovog znaka se veoma često menja. Veoma su verni. Pravi su izbor za bračni život. Čas su hladni, čas topli, pa vam mogu poslati poruku kako vas vole najviše na svetu, a onda sledeću u kojoj su potpuno ravnodušni.

4. JARAC

Jarci su uspešni na poslovnom planu i veoma su odmereni i posvećeni. Na svaku životnu situaciju reaguju mudro i brzo. Ne plaše se izazova. Imaju kontrolu nad svojim životom. Ili buditi saglasni s njihovim stanovištem ili ih ostavite na miru.

Horoskop, zodijak Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

3. LAV

Lavovi vole da se šale na tuđi račun. Vole i performans i buku, i samim tim da budu u centru pažnje što im je glavni životni cilj. Preferiraju da odu u obližnji bar i da se napiju. Nisu najprisebniji znak horoskopa i kotiraju se visoko na skali ludosti.

2. DEVICA

Kod njih sve mora da bude pod kontrolom. Čuvaju mnogo informacija u svojoj memoriji i predano rade na tome kako bi ostvarile perfekciju. Neće prezati da preuzmu tuđe zasluge. Sijaju u veoma stresnim situacijama i nebitno im je da li će nekoga "gurnuti pod autobus" kako bi ostvarili svoj cilj.

1. BLIZANAC

Zlatni orden za najluđi znak. Neodlučan je, ali može biti neverovatno zabavan i voditi glavnu reč na proslavi ili kakvom događaju. Za skoro sve Blizance, život je žurka; neprekidni put otkrivanja radosti življenja. Vole da provode vreme po podzemnim prostorima i klubovima.

VIDEO: Dosadili su vam saveti frizera?! Evo koja je idealna frizura prema horoskopskom znaku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Devica

    22. avgust 2019 | 19:47

    Kada vidim ko sve sebe smatra normalnim dodje mi da budem jos ludja.😈😈😈

  • Max

    23. avgust 2019 | 01:36

    Device najiskompleksiraniji, podmikliji i strokavi znak 🤢🤢🤢

  • Za Ja

    23. avgust 2019 | 01:47

    @ja: Ubo si ga samo tako. Pogotovo za zenske device.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA