≫ 

Voda i vatra nikako! S kojim znakom se najbolje slažete u seksu

Mada često mogu da uspostave sjajna prijateljstva, određeni horoskopki znaci nikako ne bi trebalo da dele postelju.

  • 28
seks poze, voljenje ljubavi, zena gore, strast, ljubav Foto: Shutterstock

Ako niste sigurni da li će vam osoba za koju ste zainteresovani odgovarati u seksu, astrologija vam može razjasniti neke nedoumice... Evo koji horoskopski znakovi predstavljaju savršene partnere, a koji nikada ne bi trebalo da dele postelju.

Vatra i vazduh 

Kako vazduh raspiruje vatru, tako i pripadnici ovih znakova čine dobru kombinaciju u krevetu. U vatrene znakove spadaju Ovan, Strelac i Lav, a odlikuje ih sklonost ka avanturama, spontanost i nepredvidivost. Oni neprestano žude za promenama, uzbuđenjima, a u partneru traže osobu koja će iz pogurati iz zone komfora.

Samanta Džouns, Seks i grad Printskrin: Youtube/MsMojo

Slične osobine poseduju i pripadnici vazdušnih znakova - Blizanci, Vaga i Vodolija. Njihova seksualna energija je na visokom nivou i upravo zbog toga im prijaju avanturisti poput onih koji pripadaju vatrenim znakovima. Kako su i jedni i drugi liše inhibicija, seks između ovih horoskopskih znakova je zabavan i veoma strastven.

Voda i zemlja

Budući da je zemlji potrebna voda, sasvim je logično što se ovi astrološki znakovi dobro slažu. Zemljani znakovi su Device, Bikovi i Jarčevi, dok vodu čine Škorpije, Rakovi i Ribe. Kako prvi važe za jake ličnosti sklone dubokim strastima, a drugi za emotivne osobe koje se lako vezuju za partnere, kombinacija jednih i drugih u krevetu je idealna. U slučaju da vezu započnu seksom, pripadnici ovih znakova obično dugo ostaju zajedno.

seks, seks, ljubavnici, poze u seksu Foto: Shutterstock

Koga da izbegavate?

Kad se sretnu voda i vatra u krevetu, sasvim sigurno će izostati vatromet. Dok prvi traže nežnost i dugo maženje, drugi su više raspoloženi za kratke i strastvene susrete. Nakon seksa i jedni i drugi najčešće su vrlo razočarani. Slično važi za zemlju i vazduh. Prema mišljenju astrologa, najgora kombinacija od svih znakova jesu Devica i Vaga.

VIDEO: 5 horoskopskih znakova koji se zaljubljuju u pogrešne osobe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Veteran

    23. avgust 2019 | 23:03

    Ne biram horoskopske znakove za sex,jednostavno ima vatre ili nema, ako nema Cao..

  • Škorpija

    23. avgust 2019 | 22:18

    Ma važi, vatra i voda nikako! Vatromet kao u Sidneju sa jednom damom u znaku ovna. Posle osam godina smo se razišli isceđeni kao limun, a od kreveta nije ostala ni strugotina.

  • .

    23. avgust 2019 | 21:15

    A sta je to seks?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA