• 2

NEDELJNI HOROSKOP: Kod Ovnova jake emocije i strast, Lavovi razočarani u voljenu osobu

Zvezde su vam spremile nešto posebno za ovu nedelju

  • 2

Nedeljni horoskop za kraj avgusta ne može da donese ništa loše, ali najbolje bi bilo da se spremite na "igranku bez prestanka". To važi za sve.

www.astrousluge.com

OVAN

Pred vama je jako povoljna nedelja u kojoj nećete imati ni jedan razlog da budete zabrinuti. Možete da očekujete da ćete na ljubavnom planu imati jake emocije i strast sa voljenom osobom. Na polju zdravlja vas očekuje faza u kojoj ćete imati mnogo energije. Ne biste trebali da očekujete probleme na ovom planu.

BIK

Imaćete priliku da stabilizujete poslovnu situaciju. Ako se bavite privatnim poslom dolazi vam neki nov novčani priliv. Na polju ljubavi vas očekuje ozbiljna veza ispunjena lepim osećanjima. Kada je u pitanju zdravlje moguće je da ćete tokom ove faze biti skloni gojenju pa o tome treba da povedete računa. Naglašen vam je apetit.

BLIZANCI

Uspešno ćete da ostvarite nove poslovne saradnje, pregovori vam idu od ruke kao i prodaja. Na polju ljubavi dolazite do susreta i kontakta sa osobom koja u vama budi lepa osećanja. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas faza u kojoj možete da budete skloni alergijama ili nekim hroničnim problemima iz prošlosti.

horoskop

Foto: Pixabay.com

RAK

Finansije vam idu uzlaznom putanjom i bićete veoma zadovoljni zbog toga. Pred vama je period u kojem ćete imati povoljne okolnosti. Na partnera možete da se oslonite i vaša ljubav je sigurna. Na polju zdravlja vas očekuju manji problemi sa grlom koje je osetljivo pa o tome povedite računa tokom ove nedelje.

LAV

Možete da se nadate pozitivnim okolnostima na polju posla. Moguće je da će sve da se namesti baš onako kako vama odgovara. Na polju ljubavi ste malo razočarani u voljenu osobu. Kada je u pitanju zdravlje možete da budete skloni problemima sa glavoboljom, očima, sinusima. Osetljiviji ste tokom ove nedelje.

DEVICA

Moguće je da vam neće biti sasvim lako da realizujete sve planove koje imate na polju posla. Moguće je da ćete na emotivnom planu imati šansu za neku tajnu vezu. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas period u kojem vas prati malaksalost, nedostatak energije i tegobe vezane za nizak pritisak.

Komentari

  • Bik

    Treca sedmica za redom kako ulazim u vezu, a veze ni na mapi😂😂😂😂

  • Molder

    Ma...najezio sam se...

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima