• 11

Sa ova 3 horoskopska znaka muškarci najčešće varaju svoje žene

One nisu ni svesne koliko su fatalne

  • 11

Znate kada za neke žene kažu da su fatalne. One su samouverene, nemaju tabue, a nisu nimalo konzervativne. Upravo zato ne čudi što su one gotovo uvek u ova tri horoskopska znaka sa kojima muškarci najčešće varaju svoje žene.

Blizanci

Horoskop 2018 blizanci

Foto ilustracija: Telegraf

Po prirodi vesele i društvene, plus ih bije dobar glas, pa svako želi da provodi vreme u njihovom društvu. U isto vreme su toliko naivne, a svojom strašću prema životu odmah zavode suprotan pol. Mnogo puta su upravo žene Blizanci razarale brakove, te se slobodno može reći da imaju moć da omađijaju muškarce.

Ribe

Horoskop 2018 ribe

Foto ilustracija: Telegraf

Najveći talenat jedne žene Ribe je da priča bajke. Svoju priču zna da "proda" toliko lepo upakovanu da će svi zagristi mamac. Riba u isto vreme može da ima trojicu ljubavnika i da flertuje sa još deset, a da niko od njih ne zna jedan za drugog i da svi budu srećni i zadovoljni. Sve do trenutka kada se otkrije istina i nastane velika drama kada će ih teatralno sve ostaviti i nastaviti dalje na sledeću žrtvu.

Škorpija

Horoskop 2018 skorpija

Foto ilustracija: Telegraf

Uvek imaju alibi da su previše seksualne i da ne može da ih zadovolji samo jedan muškarac, ali istina je da kada varaju to rade jer emotivno nisu zadovoljne, a ne telesno, a postaju ljubavnice onda kada muškarac pokuša potpuno da ih osvoji. I Škorpije su upravo te zbog kojih ostavljaju žene.

VIDEO: Sa ovim devojkama Zodijaka veza je kao san, a evo sa kim vas čeka pakao

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Alo

    Ispade da su zene.u ova tri znaka sumnjivog morala

  • Ika...

    Ja jesam Riba u horoskopu i moram priznati da je ovo prilicno tacno...

  • Mimi

    Riba kad voli,voli do srzi i ne vara!

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima