• 19

3 najdosadnija horoskopska znaka u krevetu: Šteta, ali baš su neinovativni

Da li je vaš partner među njima?

  • 19

Za ove horoskopske znake kažu da su dosadni i neinovativni u krevetu. Bez previše fantazije, ustaljene poze… A najgore od svega je što misle da su bogovi u seksu.

Lav

Horoskop, novi dizajn

Foto: Shutterstock

Samozaljubljen čak i kada vodi ljubav, a sve što ga zanima jeste kako izgleda njegovo nago telo i da li u okolini ima ogledala kako može sam sebi da šalje poljupce. Nije da nema određene veštine u krevetu za dobar seks, ali obično ljubav vodi sam sa sobom.

Jarac

Horoskop, novi dizajn

Foto: Shutterstock

Uvek treba da ga nagovarate da imate seks kao da je u pitanju neki dosadan kućni posao. A onda kada ga odvedete u krevet, leži i očekuje da vi odradite ama baš sve.

Ribe

Horoskop, novi dizajn

Foto: Shutterstock

Priče koje će vam ispričati i najavljivati seks zvuče kao da ćete imati maratonsko vođenje ljubavi uz mnogo više akcije. Ono što ćete dobiti je zapravo oko 5 minuta prosečnog seksa. Pa, kada čujete Ribe da se šepure, nemojte im baš previše verovati.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Boris

    'Riba muskarac dosadan u krevetu'???? Jel ovo radio neki vanzemaljac.Mozda neka riba zena... neki muskarac.Ja recimo znaci ne lazem kao budala ne znam da stanem,to se poze menjaju,i uvek idem da prvo patnerka s..... pa ja.

  • 1111

    Pa ako mislish da sam dosadan u krevetu ajd molim te provedi noc samnom. Ako ujutru uspesh vatru da zaduvash bog neka me ubije. Posle noci samnim provedene ima svake godine na prvi avgust da mi palish svecu za zdravlje.

  • Par

    Ali niko nikoga ne voli kao ja moga Jarca

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima