≫ 

3 horoskopska znaka koja posle raskida ne mogu da žive dok se ne osvete bivšem partneru

Sve što je lepo kratko traje, a to često može biti slučaj i u ljubavi

  • 33

Iako mnogi prihvate raskid i nastave dalje, postoje tri horoskopska znaka koja će, ako su ostavljena, učiniti baš sve da se osvete.

Blizanci

Stara kineska poslovica kaže: sedi na obalu reke i videćeš leš tvog neprijatelja kako prolazi. Upravo je to u glavi Blizanca nakon raskida, koji će iščekivati dan da svog bivšeg partnera, sada neprijatelja vidi kako parti. Kod Blizanca čak i kada niste krivi, krivi ste za sve pare.

Lav

Mrzi vas jer više niste poslušni i ne divite se njegovoj veličanstvenosti. Neće raditi ništa odmah jer osveta se služi hladna, ali će zato ostale svoje sluge unajmiti da vam zagorčaju život gde god se pojavite. Čitava vojska poslušnika će se organizovati protiv vas. Bilo na poslu, na ulici, ma u svim sferama života u kojima su Lavovi uticajni.

Škorpija

Iako bi po pravilima Zodijaka bivši partner Škorpije trebalo da umre na licu mesta, u realnosti to baš ne ide tako. Napraviće najpodliji i najmisteriozniji plan da bivši partner zažali što se rodio. A nijedna kazna nikada neće biti dovoljna, ako pitate Škorpije.

VIDEO: 5 horoskopskih znakova koji se zaljubljuju u pogrešne osobe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Istina

    2. septembar 2019 | 18:42

    I na kraju ce se lavovima vratiti to kao bumerang pa ce njihov zivot biti u paklu, za sve sto su drugom pokusali da zagorcaju zivot

  • Lavovi

    2. septembar 2019 | 19:05

    Se nikad ne svete bivšem partneru, jer oni su ti koji ostavljaju i koji odlučuju kad je kraj. Kad odu otišli su zauvek i ta osoba ih više ne zanima, a bivši partneri ih jure i mole da se vrate koji god da su znak u horoskopu. To je istina. A skorije, o daaaaaa, one jesu osvetoljubive i to baš, baš, baš.

  • Ovan

    2. septembar 2019 | 19:24

    Bežite od lava , spasavajte se ko može . Mnogo los znak što se Ljubavi tiče .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA