• 2

NEDELJNI HOROSKOP: Jarčevi dolaze do pozitivnih rešenja, Lavovima je potreban odmor

Zvezde su vam spremile nešto posebno za ovu nedelju

  • 2

Nedeljni horoskop za prvu polovinu septembra ne može da donese ništa loše, ali najbolje bi bilo da se spremite na "igranku bez prestanka". To važi za sve.

www.astrousluge.com

OVAN

Možete da očekujete povoljan period koji vam donosi mirno stanje na polju posla. Kada je u pitanju ljubav dolazi do novog poznanstva preko kruga prijatelja. Na polju zdravlja vas očekuje stabilno i mirno stanje. Osećate se odlično u svojoj koži i prija vam da se bavite sportom i fizičkom aktivnošću bilo koje vrste.

BIK

Očekuje vas dosta važnih poslovnih dešavanja kojima treba da budete maksimalno posvećeni. Ljubavna situacija vam je još uvek malo usporena i sada nema većih promena. Na polju zdravlja su mogući problemi sa kičmom, leđima, nervnim sistemom, prati vas ukočenost i prijala bi vam masaža ili neke vežbe za kičmu.

BLIZANCI

Povoljan je period pred vama i na poslovnom polju ćete uspeti da ostvarite sve ono što želite. U ljubavi vam je moguća neka veza sa osobom sa kojom ćete održavati odnos na daljinu. Na polju zdravlja vam je ovaj period jako dobar, dolazi do poboljšanja i ne bi trebalo da bude većih problema kod vas.

Zodijak, horoskop, planete

Foto-ilustracija: Profimedia

RAK

Očekuje vas faza u kojoj ćete želeti da razmotrite neke finansijske odluke, moguće i da uzmete kredit. U ljubavi ste malo hladni i distancirani prema partneru i odnos vam je više prijateljski. Na polju zdravlja vas očekuju problemi koji mogu da vudu vezani za nervni sistem ali i za urogenitalni trakt, bešiku, bubrege.

LAV

Pred vama je period u kojem možete da očekujete poslovne saradnje koje će vam doneti neku novu korist. Na polju ljubavi vas očekuje važna nova veza u kojoj ćete se iskreno prepustiti emocijama. Kada je u pitanju zdravlje osetljivi ste i malaksali tokom ove faze. Potreban vam je odmor. Povećajte unos vitamina.

DEVICA

Možete da očekujete veliki broj poslovnih obaveza i na neki način haotično stanje na polju posla. Pred vama je faza koja nije preterano povoljna za ljubav jer ne znate šta želite. Na polju zdravljavas očekuju problemi, stres i nervoza ne utiču povoljno na vaše stanje na polju zdravlja pa je važno da nađete neki način da se opustite.

planete, devojka, horoskop, zodijak

Foto: Pixabay.com

Komentari

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima