≫ 

Misle da se svet vrti oko njih i da sve znaju najbolje: Ovo su najveći narcisi Zodijaka

Pripadnici ovih znakova misle da svet postoji samo kako bi ga oni iskrojili po sopstvenoj meri

  • 9

Da li u svom okruženju imate osobu koja uvek misli da je u pravu (čak i kad nema argumente da to dokaže), bukvalno "pada u nesvest" kada joj se desi i najmanja nezgoda, a ne odvaja se od ogledala čak ni kada ide u toalet?

Proverite da nije rođena u jednom od ovih horoskopskih znakova, jer su oni najveći narcisi u Zodijaku!

horoskop, zodijak Foto: Pixabay.com

OVAN

Poznati po energičnosti, pripadnici ovog znaka daće sve od sebe da vas uvere kako su u pravu. Imaju jasnu viziju kako svako treba da izgleda i da se ponaša, a od drugih očekuju da ih slepo slušaju i usvoje njihove standarde. veoma teško pristaju na kompromise, jer su naravno ubeđeni da oni ipak sve znaju najbolje.

BLIZANCI

Velike estete i veliki snobovi. Budući da i sami važe za jedan od "lepših" znakova u zodijaku, fizički izgled im je veoma bitan. Za suštinu ne mare previše. Zastaju kod svakog ogledala, a ne propuštaju priliku da "bace pogled" na sebe i kad prođu kraj izloga. Retko ko može zadovoljiti njihove visoke standarde, zbog čega teško pronalaze partnere.

Horoskop, novi dizajn Foto: Shutterstock

LAV

Narcisoidnost je najizraženija karakteristika ovog horoskopskog znaka. Tuđe divljenje i obožavanje im je neophodno koliko i vazduh koji dišu. Vrlo često pate od "viška samopouzdanja", zbog čega često misle da im ceo svet zavidi  i da je ljubomoran na njihove fantastične osobine. Ako ne želite da zauvek raskinete vezu ili porijateljstvo s Lavom, nemojte mu nikad reći da se svet ne vrti oko njega.

DEVICA

Devica možda neće insistirati da je najlepša, ali svakako će istaći da je najpametnija. Ne postoji horoskopski znak u celom zodijaku koji je toliko uveren da je nepogrešiv. Donekle i imaju pravo, jer po prirodi  jesu znatiželjni i vole da uče. Umeju da budu jezivo dosadni kad žele da dokažu da su u pravu, u tim situacijama ih je gotovo nemoguće ućutkati.

STRELAC

Zodijak, horoskop Foto: Profimedia/Alamy

Iako na prvi pogled deluju kao vrlo opuštene osobe koje žive slobodno, bez stega, Strelcima je zapravo veoma važno kakav utisak ostavljaju na okolinu. Sami za sebe misle da su izuzetno inteligentni, a svako ko pokaže i najmanje neznanje nepovratno pada u njihovim očima. Slično Blizancima, imaju visoke standarde i kad je fizički izgled u pitanju. Ipak, svoje samoljublje nose prilično diskretno, tako da većina i ne zna šat im se mota po glavi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marinko

    13. septembar 2019 | 23:00

    Nevideh ni jednu lepu devicu osim umisljenu da je lepa ili sta vec, pametna. Ja mislim da su zanovetala i da na taj nacin lece komplekse jer su i te kako svesne svojih mana a imaju ih na pretek.

  • Nasmejana

    14. septembar 2019 | 06:33

    Tacno. Kad sam pozelela da se otarasim lava sve sam mu rekla direktno u glavu. A istina boli. I tad je puklo. Nije mogao da nosi teret istine. A to je bio jedini nacin da ga se oslobodim. Do tad sam bila u njegovim kandzama. Znaci direkt u glavu i on to nece podneti. Spasila.sam se.i resila bede

  • Lara

    14. septembar 2019 | 06:58

    Bikovi, neprikosnoveni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA