Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku su omiljene u svakom društvu: Da li ste i vi među njima?

Njihova kreativnost i multitalentovanost sve uspeva da obori s nogu, a zbog natprosečne inteligencije nije im teško da se uključe u razgovor bilo koje tematike.

  • 17
nocni klub provod devojka devojke zurka izlažak

Foto: Shutterstock.com

Iako su vrlo kompleksne i zahtevne osobe, Vodolije obožavaju baš svi!

Vodolije će vam se na prvi loptu učiniti kao vrlo hladne i nezainteresovane osobe, ali čim ih samo malo bolje upoznate, shvatićete da su oni pravo nematerijalno bogatstvo.

Njihova upornost i disciplinovanost u svakom aspektu života su prava motivacija, a kada vide da su nekoga uspeli da inspirišu, Vodolije će učiniti sve da pomognu toj osobi da što brže dođe do svog cilja.

Uz to, kao šlag na tortu, osobe rođenje u znaku Vodolije su jako duhovite i šarmantne što im, pretpostavljate takođe prilično ide u korist.

(Telegraf.rs/Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M.K.

    15. septembar 2019 | 22:10

    Ne bih rekla da smo hladne i nezainteresovane Osobe vec smo introvertirani Vizijonari zivimo u svom Svetu.Sve se prvo dešava na mentalnom i intelektualnom nivou racionalno i iracionalno tj. Intuicija .Sa drugim vazdušnim znakovima kao što su Vaga i Blizanac odlicno harmonišem ,a to da nas svi obozavaju ne slazem se stime i u redu je tako.

  • Vodolijax

    15. septembar 2019 | 19:55

    Pa mi baš nismo omiljeni kod manje inteligentnih .

  • Ena

    15. septembar 2019 | 20:08

    Ovo mpzda za zensle vodolije vazi a muske su nula od ljudi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA