≫ 

U ova 3 horoskopska znaka se rađaju muškarci koji su u stanju da vam slome srce i ne trepnu

Da li ste imali iskustva sa nekim od njih?

  • 20

Postoje tri horoskopska znaka koja su sklona povređivanju drugih, a razlog ponajviše leži u njihovom veoma površnom odnosu prema sopstvenim i tuđim emocijama.

Evo koja su to tri horoskopska znaka:

Blizanci

Horoskop 2018 blizanci

Foto ilustracija: Telegraf

Blizanac je jedan jako simpatičan znak. Poznati su u društvu, duhoviti i jako pametni, žene se zaljubljuju jako intenzivno u muškarce Blizance. On želi da mu bude lepo sa vama, ali čim žena počne sa "zahtevima" skreće u prvoj krivini i postaje veoma bezobrazan i ostavlja priču nedorečenom, a srce slomljenim.

Lav

Horoskop 2018 lav

Foto ilustracija: Telegraf

Muškarac rođen u ovom znaku najviše zbog ega u sebi vodi neverovatnu borbu između osećaja superiornosti i inferiornosti. Povređuje žene ne zato što ih napušta već zato što zna da ih uvredi. Komentarisaće vas negativno vezano za nešto što drugi muškarac ne bi ni primetio, da bi na kraju izazvao da žene njega ostave! Ona koja ostane sa njim je upravo ona koja liči na njega. Savet: Od samog početka veze ga postavite na mesto, pa ako se popravi - odlično, a čim čujete prvu uvredu, put pod noge!

Strelac

Horoskop 2018 strelac

Foto ilustracija: Telegraf

Dosađuje se, pa voli da povređuje. Niste krivi vi, on je kriv. U jednom trenutku možete da ste mu sve na svetu, a već u sledećem da mu ne značite ništa! U njihovom svetu ništa nije stabilno, kao u vašem. Imao je mnogo žena, pa čak i previše da bi u nekom trenutku života shvatio koja ga je od svih njih zaista i volela. Ako i shvati biće kasno. Savet: Budi sa njim samo ako si i ti u istoj životnoj fazi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vaga

    18. septembar 2019 | 21:38

    Blizanac je djubre!!!

  • 🐤

    18. septembar 2019 | 20:35

    Jezivo tacno. Niko me nikad nije uvredio kao lav. Zato je i dan danas u psihickoj krizi i patnji

  • Blizanac

    18. septembar 2019 | 21:03

    Nije istina, uvek smo surovo iskreni!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA