≫ 

3 horoskopska znaka čeka najbolja nedelja u životu i to je samo početak

Da li ste spremni za osećaj leptirića u stomaku? Ova nedelja biće vrlo uzbudljiva za sledeća tri horoskopska znaka...

  • 5

Iako u astro-prognozi za ovu nedelju, astrološkinja Jasmina Mrdalj kaže da početak ove nedelje neće biti povoljan za mnoge znakove, postoje neki koji će definitivno uživati.

S početkom ove nedelje Sunce ulazi u zavodljivu, harominčnu i emotivnu Ribu. Zato će ova nedelja biti puna zadovoljstva, romantike i intelektualnog izazova.

Ukoliko ste rođeni u horoskoposkom znaku Blizanaca, Vage ili Vodolije onda vas čeka nedelja iz snova.

Blizanci

Horoskop Foto: Pixabay, Shutterstock

Pred vama je more mogućnosti. Ove nedelje ćete naučiti potpuno novu dimenziju sostvenog izražavanja. Ako ovu nedeljnu energiju rešite da upotrebite onda je pravo vreme da započnete neki novi hobi ili prihvatite poziv na kafu od osobe koja vas dugo poziva na sastanak. Vaš jedini posao je da prestanete sebe da kritikujete jer je kreativnost najbolja kada je pustite da radi šta joj je volja.

Vaga

Horoskop Foto: Pixabay, Shutterstock

Vaša sezona je upravo počela i niko se ne oseća tako moćno ove nedelje kao vi. Prisećate se svih stvari koje su bile i prošle i svesni ste koliko su uticale na vaš rast i prosperitet. Bilo je i grešaka, ali sada ste mnogo bolja osoba. Sada je samo nebo granica za vas!

Ni slučajno nemojte da sumnjate u svoj talenat i snagu, ljudi vas primećuju i dive vam se, gde god da se pojavite.

Vodolija

Horoskop Foto: Pixabay, Shutterstock

Izlazite iz teškog i mračnog perioda i baš zato ste spremni da raširitre krila i poletite. Intuicija vam je na najvišem nivou, a Mesec vam se nalazi u devetoj kući ekspanzije, vere, mudrosti i avanture.

Sve počinje da vam bude svetlije i jasnije pa iskoristite to kako biste otvorili oči, izašli iz zone komfora i spontano nešto probali.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DDF

    23. septembar 2019 | 19:03

    Nama devicama,izgleda da ce najbolja nedelja u godini,biti 53 nedelja po redu u godini...🤭🤭🤭

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA