• 6

Sa ovim horoskopskim znacima raskid je izuzetno bolan, a privlače nas poput magneta uprkos svemu

Raskidi nikada nisu laki, ali s nekim pripadnicima Zodijaka su gotovo nepodnošljivi

  • 6

Zašto osećamo toliki bol zbog kraja ljubavi s nekim osobama, dok nas raskid s drugima ni najmanje ne uzdrma? Čak i kad je ljubav prošla, pomisao na gubitak nekad voljene osobe čini nam se nepodnošljivom.

Zašto je raskid s nekim horoskopskim znacima toliko težak?

U astrologiji planeta Saturn označava veliki gubitak. Kada se položaj ove planete kombinuje sa osobinama svakog horoskopskog znaka, dobijamo odgovor na ovo pitanje...

OVAN 

Ovnovi su duboko strastvene osobe i kad jednom osetite snagu njihovih emocija, veoma je teško odreći ih se. Neprestano vas izazivaju, drže budnim i kad se rastanete duboko verujete da više nećete naći partnera koji će moći da drži korak s vama.

LJubav, Veze

Foto: Pixabay.com

BIK

Bika ne želite da izgubite prvenstveno jer vam on pruža osećaj sigurnosti. Bilo da se radi o poklonima, romantičnim izlascima ili nečemu malo intimnijem, Bik ulepšava vašu svakodnevnu rutinu. Ko bi toga želeo da se odrekne?

BLIZANCI

Blizanci imaju jednu retku osobinu a to je da sve čine lakšim i lepšim. Uvek imate nekoga s kim biste mogli da razgovarate i družite se, zanimljivi su sagovornici, ali i veoma mudri kada treba da se donese neka važna odluka.

LAV

Uz Lava ćete se uvek osećati posebno. Drži vas kao malo vode na dlanu, a galantan je i uvek spreman za avanturu. Ne postoji nijedan razlog zbog kojeg biste želeli da se ovog odreknete.

ŠKORPIJA

Škorpiju ne želite da izgubite jer je jedna od najiskrenijih osoba koje poznajete. Ako i sami ne trpite laži, uz Škorpiju ćete uvek znati na čemu ste. Bonus je fenomenalan seks koji je ovom znaku jača strana.

Par u krevetu, sex, seks, romantika

Foto-ilustracija: Shutterstock

STRELAC

Pored Strelca ne morate da glumite. On vas prihvata baš takvim kakvi jeste, čak će obožavati sve vaše "bubice" i ludosti. Pritom, izuzetno je odan i pratiće vas u svim šašavim poduhvatima. Malo je ljudi koji poseduju ove osobine.

VODOLIJA

Ako ste slobodoumni, ne volite da budete sputani i ne trpite pravila, nije čudo što patite zbog raskida s Vodolijom. Ovaj znak razume vašu želju za samostalnošću i ne forsira vas. On takođe zna da vam je ponekad potreban prostor samo za sbe i to poštuje.

Video: Kako da zavodite prema horoskopskom znaku

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Zoka

    Blizanac sam ,i sve je tacno. Ali lav je matetijalista i sebicna licnost,koha gazi preko "mrtvih" samo kada je on u pitanju

  • Srle

    Za bika 100% tačno. Sa bikom je sve hedonizam i sigurica, pa ko je laganijeg temperamenta moze da živi raj sa bikom.

  • Betmen

    ŠKORPIJA je - ISTINA , LJUBAV , SNAGA , PRIJATELJ .........ma sve !

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima