• 0

Ove nedelje 3 horoskopska znaka će imati neviđenu sreću i to je za njih samo početak

Da li ste među ovim srećnicima?

  • 0

Dok će neki horoskopski znakovi imati tešku nedelju pred sobom, tri znaka zodijaka imaće mnogo sreće tokom ove nedelje.

U astrologiji nema mirne ustaljene plovidbe. Sreća je što nakon kiše uvek dođe duga i novi dan kojem možete da se radujete. Za tri znaka horoskopa zvezde obećavaju divne stvari u skorijoj budućnosti, a sve počinje ove nedelje.

Sedmica koja je počela sa 07. oktobrom biće najsrećnija za pripadnike Blizanaca, Vage i Škorpije.

Blizanci

Horoskop 2018 blizanci

Foto ilustracija: Telegraf

Ove nedelje se osećate usplahireno, spremni na flert i izlaske. Uživaćete punim plućima bez osećaja griže savesti. Napravićete mnogo dobrih planova, vaš umetnički duh će procvetati, družićete se sa prijateljima i konačno stupiti u kontakt sa osobom o kojoj već dugo razmišljate.

Toliko dobrih ideja vam je bilo na pameti i sada je pravo vreme da ih sprovedete u delo.

Vaga

Horoskop 2018 vaga

Foto ilustracija: Telegraf

Tokom ove nedelje pucate od samopouzdanja i energije. Fokusirani ste na sebe. Sada je pravo vreme da sebe stavite u prvi plan i prestanete da razmišljate o tome šta drugi ljudi misle. Iskoristite ovo vreme da napravite neke dobre promene u životu.

To može da bude mala promena kao što je nova frizura ili nešto veliko, kao što je neko važno saopštenje. Učite od drugih i sve posmatrate iz harmonične perspektive. Neka vas diplomatija vodi putem kojim ste krenuli.

Škorpija

Horoskop 2018 skorpija

Foto ilustracija: Telegraf

Ove nedelje ostavljate jak utisak na svakoga. Atraktivniji ste, šarmatniji i senzualniji nego ranije, zato istupite slobodno i vladajte atmosferom. Ovo je odlično vreme za sklapanje novih poznanstava, pronađete novu ljubav ili jednostavno ponovo zavolite sebe.

Ove nedelje morate da izađete na sastanak koji toliko dugo odlažete. Možda ćete osetiti malu neodlučnost u ovonedeljnim odlukama, ali zapamtite- sa odlukama nema potrebe da žurite.

(Telegraf.rs)

Komentari

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima