≫ 

Lažu čim zinu: 3 horoskopska znaka koja previše vole da izvrću istinu

Da li ste među njima?

  • 17

Iako niko ne govori istinu u svakom trenutku života, osobama rođenim u ovim znakovima laganje je sastavni deo dana. Oni smatraju da je to lakši put, pa ne čudi što izmišljaju priče za svaku sitnicu.

Evo i koji su to horoskopski znaci:

Ovan

 

Horoskop 2018 ovan

Foto ilustracija: Telegraf

Ovnovni obožavaju da preteruju i to rade vrlo dobro. Njih ćete teško uloviti u laganju, a čak iako se to dogodi, oni se neće izviniti. Uvek vole da govore da su mnogo bolji nego što zaista jesu, a uz to ide i mnogo izmišljotina koje se nikada nisu dogodile.

Blizanci

 

Horoskop 2018 blizanci

Foto ilustracija: Telegraf

Blizanci lažu jer su lenji da kažu istinu, posebno kada su teže situacjie u pitanju. Čak se neće ni zamarati da pojasne nešto nego će nastaviti s lažima. Ako ih pak, uhvatite u laži oni će se samo nasmejati i optužiti vas da sigurno nekada lažete kao i oni.

Vodolije

 

Horoskop 2018 vodolija

Foto ilustracija: Telegraf

Izgledaju kao pravi debelokožci, a ustvari su kukavice. Mrzi ih da se suočavaju s istinom, pa je "ublažavaju" lažima. Nije im problem da lažu ni svoje najbliže, čak iako znaju da će ih tim postupkom povrediti. Na kraju dana, oni izgovore toliko veliku količinu laži da i sami počnu verovati u njih.

Video: Kako da zavodite prema horoskopskom znaku

(Telegraf.rs/Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA