NEDELJNI HOROSKOP: Pokušajte da se uzdržite od svađa, neće se dobro završiti

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se

  • 3

Nedeljni horoskop za poslednju nedelju oktobra donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu. Budite spremni za nove izazove. 

www.astrousluge.com

OVAN

 

Očekuje vas nepovoljan period u kojem biste mogli da budete skloni poslovnim problemima u većoj meri. Očekuje vas faza u kojoj ćete na polju ljubavi imati lepa dešavanja sa voljenom osobom. Kada je u pitanju zdravlje, mogli biste da imate probleme zbog malaksalosti kao i tegobe vezane za srce.

BIK

 

Pred vama je period u kojem će vam posao biti veoma važan. Daćete sve od sebe kako bi na ovom polju ostvarili boljitak. Ljubav vam za sada ide stabilnim tokom. Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem ćete biti skloni stomačnim problemima, probava bi mogla da vam bude veoma osetljiva.

BLIZANCI 

 

Dosta nervoze vas očekuje, neke stvari na polju posla završavate u poslednji čas. Kada je u pitanju polje ljubavi, očekuje vas zanimljivo poznanstvo u bliskom okruženju. Na polju zdravlja biste mogli da budete skloni manjim problemima sa alergijskim reakcijama, kijavicom, kao i sa disajnim putevima.

RAK 

 

Nastupa veoma povoljna faza za vaše polje finansija, pa biste na tom planu mogli da imate neka razrešenja. Kada je u pitanju ljubav, očekuj vas dobro slaganje sa partnerom. Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem ćete imati manje tegobe koje su vezane za zube, grlo, kao i probleme sa štitnom žlezdom.

Horoskop, planeta, horoskopksi znak, žena

Foto: Pixabay

LAV

 

Pred vama je faza u kojoj ćete biti ambiciozniji i agresivniji na polju posla. Kada je reč o ljubavi, spremni ste da sa voljenom osobom neke stvari raščistite ali to za vas može biti bolno. Na polju zdravlja vas očekuje faza u kojoj ćete imati problem koji su vezani za glavobolju, vid, probleme sa očima.

DEVICA 

 

Očekuje vas generalno stabilna situacija kada je u pitanju polje zdravlja. Možete da se nadate pozitivnim preokretima na polju ljubavi, sa osobom iz drugog grada ili države. Na polju zdravlja vas očekuju mogući problemi sa cirkulacijom, kao i tegobe koje mogu da budu vezane za vene i srce. Posetite vašeg lekara.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cica Toma

    19. oktobar 2019 | 19:45

    Odavno posem da ce VOSA da unisti Partizan i Miloje Zvezdu uz lose nestrucne uprave unistavaju nas fudbal,odbojka,kosarka,vaterpolo se druze proverenih strucnjaka a tu i nema velike love kao u fudbalu VOSA ce da ih ubedi sa Vucelom da ce u drugoj logi stalno pobedjivatia kako da pobede prejake Lucane.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA