≫ 

3 horoskopska znaka koja su uvek "crne ovce" u porodici: Evo zašto su na lošem glasu

Oni su često glavna tema razgovora između članova prodice

  • 4
crna ovca

foto: pixabay.com

Porodična slavlja, trpeze, druženja, krštenja, svadbe, pa i sahrane. Oni ništa od toga ne poštuju, pa ih drugi članovi porodice često ogovaraju zbog njihovog nepoštovanja najbliže rodbine. Njih pak, baš briga za komentare, a veća porodica su im često prijatelji koje stiču za života.

Evo koji su to horoskopski znakovi:

Vodolija

 

Horoskop 2018 vodolija

Foto ilustracija: Telegraf

Nije stvorena za tradiciju, a ono što izgovori momentalno povredi njegovu majku koja tako silno želi unuče, a ti avanture i nova putovanja. Svi znaju da ste jako pametni, ali vaše reči upućene stricu kojem će pući dugmence na košulji koliko se prejeo ne shvataju baš kao šalu. Pazite šta pričate pred članovima porodice i imajte malo više poštovanja prema njima.

Ovan

 

Horoskop 2018 ovan

Foto ilustracija: Telegraf

Oni ne znaju šta je strah, a ne prezaju uopšte od toga kome su upućene njihove najoštrije reči. Možda ih neko zbog toga i voli zbog toga, ali kad tad će vam neko odbrusiti podjednako snažno, samo vam ovoga puta neće biti tako smešno. Čini se kao da vaša usta nemaju filter. Sve što treba da uradite jeste da zamislite da je neko vama to rekao. Nije kul, zar ne?

Strelac

 

Horoskop 2018 strelac

Foto ilustracija: Telegraf

Umetnička i slobodarska duša. Čim ga uhvatite, on se odmah izgubi, a ta odustnost od porodičnih dešavanja može biti pogrešno protumačena. Nije baš da ih previše nervirate, ali nekako im se uvek čini da vam nisu prioritet. Jednostavno pokušajte da nađete malo više vremena za članove svoje porodice.

Video: Kako da zavodite prema horoskopskom znaku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA