4 znaka kojima ulazak Sunca u Škorpiju donosi veliki procvat u ljubavi - nekima se smeši i brak

Vladavina Škorpije podstiče fine emocije. Odlično je vreme za ljubav i strastvene susrete s novom osobom

  • 8

Pripremite se za ljubav! Došlo je vreme sezone Škorpije! Sezona Škorpije se dešava svake godine od 23. do 21. novembra kada Sunce ulazi u osmi horoskopski znak astrologije. Za ljude koji imaju Škorpiju u svojoj natalnoj karti, ovo je solarni povratak, tako da će doći do pozitivnih promena u karijeri i da ... u ljubavnom životu.

Ovde su četiri horoskopska znaka čiji će ljubavni život procvetati dok Sunce boravi u znaku Škorpije.

1. RAK

 

Pozitivne promene dešavaće se osobama u znaku Raka na polju ljubavi. Konačno učite šta tražite u partneru i spremni ste da to pronađete. Odlučili ste da ne gubite vreme s ljudima za koje niste toliko zainteresovani i koji vas ne zaslužuju. I nećete biti nimalo suptilni u odbijanju. Ne pristajete na kompromise, držite oči i srce otvorene za dolazak nove osobe prema kojoj ćete osetiti magnetsku privlačnost. Bićete zavodljivi, misteriozni, što će još više zaintrigirati vaš novi "predmet" interesovanja. Pazite da ne preterate i da ne ostavite utisak nedostupne osobe.

Rak, Horoskop, Astrologija, Zodijak

Foto: Profimedia

2. ŠKORPIJA

 

Škorpije, stiglo je vreme vaše vladavine. Puni ste samopouzdanja, gledate se u ogledalo i volite sve što vidite, zbog čega privlačite veliki broj potencijalnih novih ljubavnika. Ljudima se dopada ono što vide u vama, ali niko vam neće privući pažnju. Bićete skoncentrisani na sebe čitavu sezonu, ali će se pojaviti i osoba koju ste čekali. Ova nova ljubav imaće pozitivan uticaj u vašem životu. S njom ćete doživeti procvat. Ipak, koliko god da se prepustite novoj ljubavi, nećete zapostaviti sebe.

3. RIBE

 

Sezona Škorpije za Ribe znači početak putovanja u otkrivanju sebe. Bilo bi dobro ako ste u mogućnosti da se i zaista okrenete putovanjima. Odvojite vreme za izlete i upoznavanje lokalnih mesta, ali i za putovanje u inostranstvo koje će vam zasigurno proširiti vidike. Na ovim putovanjima ćete sresti novu ljubav. Ta nova osoba koja će se pojavi u vašem životu naučiće vas nekim novim stvarima i zajedno ćete otkrivati nova mesta. Uživaćete zajedno u putovanjima i stvaranju neverovatnih uspomena.

Ribe, Horoskop, Astrologija, Zodijak

Ilustracija: pixabay.com

4. BIK

 

Ljubavni odnosi i romansa su glavni fokus Bikovima tokom sezone Škorpije. Tražite ljubav, ali potraga će uskoro biti završena. Vaš novi ljubavnik će vam pasti pravo u krilo (možda i bukvalno), a vrlo verovatno da uopšte nećete biti svesni kako se to desilo. Biće to prava osoba za vas, sve što ste tražili od ljubavi i još mnogo više. I jedno i drugo ćete biti spremni na potpunu posvećenost i zato su veoma dobre šanse da ova veza bude "prava stvar". Ako zadržite ovakav odnos i nakon sezone Škorpije, smeši vam se brak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ika...

    23. oktobar 2019 | 22:50

    Meni daaaaa..i jedva cekam da odem svojoj kuci da padnem u zagrljaj svom voljenom Raku,dolazim ti sledece nedelje..

  • novica

    23. oktobar 2019 | 23:26

    Ja sam negde cuo ili procitao da je zenama najbolje kad jarac udje u ribe:)

  • Astr.

    23. oktobar 2019 | 23:50

    Rak u novi brak

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA