≫ 

Muškarci u ova 3 horoskopska znaka su najbolji materijal za brak: Njih ne ispuštajte

Ako ste tek započeli vezu i vidite da ide u ozbiljnom pravcu, onda će vam ovaj tekst pomoći.

  • 18

Naime, postoje tri horoskopska znaka među muškarcima koja su najviše "frendli" prema ideji zajedničkog života i ozbiljne veze. Evo i koja su to tri horoskopska znaka:

Devica

Horoskop 2018 devica Foto ilustracija: Telegraf

Miran tip, logičan sa neobičnim smislom za humor uvek će biti pored vas kad vam je potreban. Posvećen je i drugim stvarima, ali to uvek čini bez puno napora i prirodno, bez stresa. Device su izvanredni saputnici i vrlo otvorene duše sa feminističkim pogredima na svet.

Vaga

Horoskop 2018 vaga Foto ilustracija: Telegraf

Voli porodicu, zna da prati svoju suprugu, dobar je muž i otac. Odmeren, korektan, marljiv, iskren pristupa s puno poštovanja i kućnim poslovima koje smatra isključivo ženskim. Upravo zbog toga mu se divimo, ali i snažne kombinacije muškog ponašanja u kombinaciji sa detinjastim. Ako ste videli kako se muškarac Vaga igra sa detetom, onda znate o čemu pričamo.

Ovan

Horoskop 2018 ovan Foto ilustracija: Telegraf

Duboko konzervativan, gotovo da se raduje ideji o ostvarenju sopstveog doma i stvaranju sopstvene porodice. Voli da preuzime inicijativu i radi stvari za dom, ali za razliku od Vage postoje kućni poslovi koje žena treba da radi i oni za koje on smatra da je stvoren. Nije ni čudo što Ovnovi prave najbolji roštilj.

Video: Osobine koje čine ženu Ovna neodoljivom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gaga

    24. oktobar 2019 | 20:49

    Al' ste se nalupetali da nema dalje!? Device teski egoisti,koji su uvek sebi na prvom mestu!!! A vage nevidjeni materijalisti svi do jednog!!!

  • Srecna zena

    24. oktobar 2019 | 19:13

    Za muskarca rodjenog u znaku device 100% Ja sam bas imala srecu sto je postao moj Cuvam ga i pazim jer on to zasluzuje ☺☺

  • Marija

    24. oktobar 2019 | 20:51

    Za Devicu znam sigurno da nije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA