≫ 

Mesec u znaku Vodolije znači da će u 7 dana biti mnogo promena, ali evo čega treba da se čuvate

Astrolog Jasmina Mrdalj u novoj astro-prognozi otkriva šta nas očekuje u nedelji pred nama

  • 0
jesen lišće foto: pixabay.com

Sedmicu započinjemo Mesecom u znaku Vodolije što simbolizuje određene promene koje će doneti ovih sedam dana.

Jedini aspekt koji gradi u ponedeljak jeste kvadrat sa Suncem, što će značiti da će se pitanja razuma i želje srca sukobljavati. Horoskop kaže da će vas osećaj i intuicija vući u jednom smeru, a um i racio u drugom. Stomak je osetljiva regija prvog dana, pa se suzdržite od preterane konzumacije svega onoga što stvara zavisnost.

Utorak je dan u kojem imamo jedan od nezgodnijih aspekata, a to je Mars kvadrat Pluton. Ovaj aspekt deluje i dan ranije i dan kasnije. Potreban je veliki oprez pri kontaktu sa potencijalno opasnim ljudima i situacijama, izbegavati sukobe i konflikte koliko je to moguće. Energija tog dana je veoma ekplozivna, pa se savetuje pronaći balans i unutrašnji mir, jer tendencija naginje da se u ljudima stvara potreba da deluju iz Ega. Povrede, kako emotivne tako i fizičke su takođe izvesne, pa ukoliko radite fizičke vežbe ili imate naporan posao, ne preterujte u tome.

Sreda je dan kada su naglašene sve vrste nesporazuma i poteškoće u komunikaciji. Koliko je to moguće pokušajte da ne pričate previše ili bez neke veće potrebe. Nešto što čujete ili dobijete kao informaciju neće vam se dopasti ili ćete protumačiti na drugačiji način. Tog dana se više oslonite na intuiciju.

Četvrtak je dan tokom kojeg imamo dosta aspekata Meseca što će uneti dinamiku kroz različite vrste događaja. Svi aspekti su protočni, pa taj dan iskoristite za većinu pregovora i postavku ideja i planova, posebno onih koji treba da traju u vremenu, kao i onih koji nose dozu bitnih promena a zahtevaju određeno poverenje i veru u uspešan ishod, kao što su na primer projekti humanitarnog karaktera.

sat Foto: Pixabay

U petak imamo dva lepa planetarna aspekta Sunca, sa Saturnom i Neptunom. Ovi aspekti donose stabilnost u nekom životnom polju. Tog dana možete pokrenuti sve ono što zahteva istrajnost, neke dugoročne planove i projekte, nešto u šta ćete ulagati trud i disciplinu, i što zahteva preuzimanje odgovornosti. Ako je takav plan ili cilj plemenit, podržava zajednicu i kolektiv, spaja ljude, preko okeana ili interneta, tim bolje, jer Sunce sa Neptunom govori o nekim duhovnim vrednostima, da nam je za ostvarivanje tog cilja potrebna i duboka vera koja će nam doneti nešto dobro. Iskoristite ovaj aspekt za planiranje putovanja u udaljene krajeve ili život u inostranstvu, neko duhovno putovanje, pokretanje nekih sudskih pitanja, ozvaničenja.

Subota je dan kada imamo tačan aspekt Saturna i Neptuna. S obzirom da su u pitanju spore planete, ovaj aspekt već deluje i delovaće neko vreme. On donosi neka naučna istraživanja, izume, otkrića vezana za izlečenje neke bolesti, ali i veliku religioznost i verska pitanja. Može doneti nekim osobama odgovore na njihove molitve, “čuda”, ali onima ko u njih veruje. Može doneti razrešenje nekih problema, na jedan drugačiji i neobičan način. Taj dan posvetite svojim ličnim verskim uverenjima i ubeđenjima.

U nedelju imamo aspekt retrogradnog Merkura sa Plutonom koji će doneti otkrivanje određenih skrivenih informacija i činjenica o nekome ili nečemu. Doneće osobe iz prošlosti, kao i razgovore koji su se već vodili. Ti razgovori neće biti plitki, niti površni. Razmišljaće se i govoriti o suštini, o tabu temama, o finansijama, vezanosti za nekoga ili nešto, strahovima i sumnjama, jer sada je um detektivski pronicljiv, prevrnuće i nebo i zemlju da sazna šta želi. Vikend iskoristite za razgovore i odluke koje ste odlagali neko vreme, a bitno će vam uticati ipromeniti budućnost.

Autor: Jasmina Mrdalj

Njen Instagram nalog možete pratiti ovde.

Video: Noć veštica i retrogradni Merkur u istom danu: Neka se ova četiri znaka pripreme

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA