• 13

Žene u ova 3 horoskopska znaka jednom kad raskinu, to je za svagda: Drugu šansu nikada ne daju!

Tek kada ih izgubite znate šta ste imali

  • 13

Postoje žene koje daju drugu šansu. Neke daju i treću, i četvrtu. Međutim, upravo među ovim pripadnicama horoskopskih znakova, takve dame nećete naći. Evo i koje su to dame u horoskopu:

Ovnice

Horoskop Ovan

/

Društvene, brbljive, posebno sklone "diplomatiji", ali i veoma odgovorne. Upravo zato je ženski Ovan u stanju ima strpljenja i da vam da dovoljno vremena da ispravite svoje greške. Međutim, kada njen prag tolerancije više ne bude trpeo osobine partnera, raskinuće sa vama i nema apsolutne šanse da će vam se ikada vratiti.

Račice

Horoskop rak

Foto: Pixabay

Kad se zaljubi često postane nečija krpa, ali kada ode, onda je otišla za sva vremena, pa nema potrebe da je čekate više. Baš zato što mnogo daje, ona sve to uzima sa sobom i ne ostavlja ama baš ništa.

Strelac

strelac horoskop

foto: pixabay.com/telegraf

Strelac govori sve što misli. Šta ima da vam kaže, reći će vam pravo u lice i uopšte se neće brinuti za posledice. Lako se zanosi, nosi je strast, pa samim tim se još lakše i odljubljuje. Kada se odljubi, zaista je više nikada nećeš videti, osim u snovima.

Video: Surovije od ovoga ne može: Najgori ljubavnici među horoskopskim znakovima

(Telegraf.rs)

Komentari

  • koko

    Ovan sam u horoskopu i imam jako visok prag tolerancije,ali kada jednom zatvorim vrata,vise ih niko ne moze otvoriti...

  • Hmm

    Bikovi su tu nepokolebljivi.

  • mili

    Tačno! Vrlo sam odana, strpljiva, pouzdana i strpljiva račica, ali kad je kraj, onda je to zauvek. To se odnosi na momka, muža, prijatelje, rodbinu, samo ne na decu...

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima