≫ 

Ova nedelja biće najgora za 3 horoskopska znaka, saznajte da li ste među njima

Ako se ove nedelje osećate posebno stresno nemojte previše da se opterećujete

  • 1

Nedelja koja počinje sa 18. novembrom biće najteža za sledeća tri horoskopska znaka: Bika, Devicu i Jarca.

Merkur kreće direktnim hodom od 20. novembra pa ćete tada osetiti olakšanje, ali njegov uticaj trajaće do kraja tekuće nedelje.

Bik

Horoskop 2018 bik Foto ilustracija: Telegraf

Vaši strahovi rastu, ali samo zato što osećate da morate da donesete neku važnu odluku. Morate da napuistite neke odnose koji vam ne prijaju. Vreme je da se otrgnete iz veze koja vam više ne prija ili iz toksičnog kruga ljudi.

Neće biti lako zato morate sebi da date mesta kako biste razmislili o prošlosti. Vaše srce je otvoreno i postajete bliži s ljudima koji vas podržavaju na vašem putu.

Devica

Horoskop 2018 devica Foto ilustracija: Telegraf

U poslednje vreme se osećate jako emotivno i empatično što može da bude prelepo ako ste okruženi ljudima koji vam šalju dobre vibracije i pozitivnu energiju. Jako ste osetljivi na spoljašnje vibracije. Obavezno usporite kada osetite potrebu za tim i napravite mesta za sebe. Čeka vas toliko ljubavi i inspiracije koje ćete pronaću u svojoj kući, tako da provodite vreme sa porodicom, osetićete pravu slobodu. Nemojte dozvoliti da vas neko primorava na nešto što ne želite.

Jarac

Horoskop 2018 jarac Foto ilustracija: Telegraf

Potpuno ste kročili u svet svoje mašte. Ako i dalje osećate duhove prošlosti neka terapija bi vam dobro došla, bilo da je to čitanje omiljene knjige ili šetnja po prirodi. Nemojte da ignorišete prošlost jer će u nekom momentu isplivati na površinu. Potrebno vam je vreme kako biste zalečili sve ono što ste osećali. Samo tako ćete uspeti da se oslobodite prošlosti.

Video: Kako da zavodite prema horoskopskom znaku

(Telegraf.rs/B.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jarac nesalomivi

    19. novembar 2019 | 23:41

    Potpuno se oslobodih proslosti. Blagosiljam sve moje neprijatelje i zelim im srecu i uspeh 😃😃

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA