≫ 

Mars je ušao u Škorpiju i donosi neverovatne turbulencije: Pogledajte šta vas očekuje do 3. januara

Pripremite se za vrlo intenzivno razdoblje koje će trajati od 19. novembra do 3. januara, a biće obeleženo kretanjem Marsa kroz znak Škorpije.

  • 1
mars u škorpiji

foto: pixabay.com

Ovaj Mars usmrćuje, spaljuje i ruši sve što nije dobro za nas i pritom nema milosti. On ne okoliša već vrlo dobro zna kuda ide i šta treba učiniti. Mana mu je što ne poznaje umerenost – ili mrzi ili voli; ili pomaže ili odmaže; ili gradi ili ruši.

On nikada nije neutralan, stoga će i naše aktivnosti u narednih nešto više od mesec dana biti ‘obojene’ krajnostima.

Nekad zna biti vrlo okrutan i nemilosrdan. Lako je moguće da u idućim nedeljama češće nailazimo na ljubomoru, zavist, destruktivne reakcije bližnjih, pa i osvetoljubivost – moraš biti kažnjen/a za ono što si mi učinio/la. Nije isključeno da i sami ne pokleknemo takvim nagonima.

Već smo tokom vladavine Škorpije svedočili odlascima nekih osoba. S ovim Marsom moglo bi biti još separacija i odlazaka.

No njegova silna energija, budemo li je ispravno koristili može nas ohrabriti da se uhvatimo u koštac i s najzahtevnijim izazovima, da izdržimo najveće napore i podnesemo odricanja koja su potrebna kako bismo ostvarili zacrtani cilj.

Vila

Foto: Pixabay

Snaga volje je neverovatna. Spremnost na radikalne, dubinske promene, takođe. Vreme je za dubinsko čišćenje, susret s onim što je spremno izaći iz naše podsvesti. Suočimo se s vlastitim strahovima. Pogledajmo ih u oči.

Uz pomoć njegove energije možemo osvestiti i razviti ličnu moć. A moć koju smo predali u tuđe ruke sada vraćamo sebi.

Ovo je vrlo strastvena energija, pa će se i situacija u ljubavnom životu mnogima zahuktati. Kako će se okolnosti razvijati zavisi od njegovog uticaja i pozicije u vašem osobnom horoskopu, a scenariji su sledeći:

– ljubavni trougli, nevera

– odnos koji započinje zbog jake fizičke privlačnosti

– kraj veze

– problemi u odnosima zbog ljubomore, kontrole, manipulacije, posesivnosti

– kvalitet seksualnog života u odnosima postaje jako važan, ako ne i presudan za dalji razvoj događaja

Što se zdravlja tiče više pažnje posvetite reproduktivnim organima.

Budite oprezniji u rukovanju s tuđom imovinom i novcem. Novac drugih ljudi, kredit, ušteđevina, nasledstvo, osiguranja, finansijske investicije, sada dolaze na red.

Video: Ne daj Bože da su vam ova 3 horoskopska znaka šefovi

(Telegraf.rs/Atma.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Radost

    20. novembar 2019 | 10:35

    Neka bude volja Bozja. Neka nam Bog da po delima nasim a nasim neprijateljima nek on sudi. Ne treba se svetiti. Osveta je u Bozja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA