3 horoskopska znaka koji upravo doživljavaju nedelju iz snova

Divna nedelja upravo traje za tri horoskopska znaka...

  • 3

Prethodnih nekoliko nedelja bile su vrlo nezgodne za mnoge horoskospke znakove.

Retrogradni Merkur nam je svima zakomplikovao živote, ali od danas on je krenuo svojim direktnim hodom, a ova nedelja biće najbolja za sledeće znakove: Ovnove, Lavove i Strelčeve.

Ovan

 

Horoskop 2018 ovan

Foto ilustracija: Telegraf

Za vas kao da se ceo svet otvorio. Više se ne koncentrišete na negativne stvari i ceo fokus ste slklonili sa onoga što vas stresira. Upravo vas čekaju neke neverovatne i uzbudljive stvari. Potrudite se da vidite sve mogućnosti koje su pred vama. Pripremite se za eksploziju uma i srca. Upustite se u avanturu, reč je o putovanju, a ne o konačnoj destinaciji.

Lav

 

Horoskop 2018 lav

Foto ilustracija: Telegraf

Okružuju vas kreativnost, romantika i radost. Uzmite četkicu i nacrtajte nešto divno ili zapišite reči koje vam dolaze iz srca. Porazgovarajte sa onom zgodnom osobom koja vas već duže vreme posmatra. Provedite ovu nedelju u ljubavi sa prijateljima i svime oko vas, ali najvažnije je da zavolite sebe. Niste ni svesni koliko lepote zapravo imate u sebi. Razmislite koliko lepote unosite u ovaj svet samim svojim postojanjem.

Strelac

 

Horoskop 2018 strelac

Foto ilustracija: Telegraf

Odišete ljubavlju, lepotom i snagom. Privlačite sve oko sebe, a ova nedelja je idealna da svoje potrebe stavite na prvo mesto i da sami sebi budete najbolji prijatelj. Neka svi vide koliko ste autentični. Ako postoje ljudi koji ne mogu da podnesu vašu genijalnost, ne treba da vas bude briga. Svi ostali vas obožavaju zbog toga i mnogo je važnije da znate da postoje oni koji vas podržavaju. Rastete do neverovatnih visina i vaš svet se okreće naglavačke. Prilagodite svoje odluke novoj realnosti u kojoj se nalazite.

(Telegraf.rs/B.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Beba

    20. novembar 2019 | 20:57

    Kako sve idealno pise a u stvarnosti daleko od toga. Znam.pripadnike sva tri znaka. Svi u problemima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA