≫ 

Sa ženama rođenim u ova 3 horoskopska znaka morate imati seks barem jednom u životu

Škorpija nije jedina

  • 13

Postoje još dva horoskopska znaka koja ne idu ulicom i viču da su dobra u krevetu. Sa njima je seks jedan potpuno novi univerzum, a upravo zato ih muškarci najviše i jure.

Evo koji su to horoskopski znakovi:

Strelac

 

Sa njima prevazilazite čak i sopstvena očekivanja, do te mere da ćete biti oslobođeni posle eksperimentisanja sa Strelcem da ćete čak i pocrveneti. U pitanju je devojka koja se ne stidi svog tela, voli da isprobava nove stvari, a nije egocentrična i uživa u seksu bez krivice i predrasuda. Strelac je od malih nogu seksualno zreo iako do kasne starosti čuva psihologiju mlade žene. Sa Strelcem ćete imati najintenzivniji seks u životu, bez izuzetaka. Veoma ozbiljna u životu, ali tako razigrana u krevetu idealan je partner za one kojima je bitna reputacija, ali i ono što se dešava samo u četiri zida.

Lav

 

Ova devojka je toliko samouverena, pa bira svoje seksualne partnere po visokim kriterijumima, a udaje se samo za one dostojanstvene. Brine se o svom partneru i jako joj je važno njegovo zadovoljstvo, ali voli da isproba nove stvar iako to nekada nije tako lako. Sa Lavicom će se svaki muškarac sjajno provesti, a možda nije stvar u originalnosti kao kod Strelca već u zadovoljstvu.

I, naravno, Škorpija

 

Žena Škorpija je superseksualna i to ne samo u spavaćoj sobi. Način na koji hoda, na koji nosi odeću, priča sa muškarcima, pa čak i pozira poziva na seks. Žena Škorpija je žena koja će muškarca emotivno voleti, ali neće biti ljupka. Ona je duboko tradicionalna u seksu i njen um može orgijati, ali to nikada neće raditi u seksu. Ipak, ima ona svoje trikove kojima klasiku čini više nego zanimljivom.

Video: Surovije od ovoga ne može: Najgori ljubavnici među horoskopskim znakovima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Najbolje

    21. novembar 2019 | 21:55

    Laviceeeee.... Mmmmmmm to su žene! Žene za sve.

  • JO

    21. novembar 2019 | 23:13

    Sa lavicom nisam probao jedino na lusteru.

  • Ana

    22. novembar 2019 | 01:15

    Uuuu, ala te dotukla neka lavica, aj priznaj .Ma samo guraj dalje, i tebe ceka nesto mozda lepo u zivotu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA