≫ 

Kada se ovi horoskopski znakovi spoje dolazi do eksplozije privlačnosti!

Dve horoskospke kombinacije koje čine fatalan spoj

  • 14

Astrologija potvrđuje da se suprotnosti privlače, a te veze ističe jaka hemija, kao i sukob karaktera. Otkrijte koji su znakovi suprotni te često proizvode izazovne odnose…

Lav i Vodolija

Privlačnost gotovo eksplodira čim kralj svog svemira - Lav, upozna jedinstvenu Vodoliju koja se ne klanja nijednom autoritetu. Ta buntovnost fascinira Lava, dok se Vodolija divi njegovoj sposobnosti da osvoji sve ljude oko sebe harizmom. Ipak, Vodoliju počinje da nervira potreba Lava za pažnjom, dok Lava nervira što se Vodolija protivi društvenim konvencijama.

Veza će opstati ako će oboje biti zainteresovani za strastvena pomirenja u krevetu te povremeno zajedničko povlačenje od društva.

ljubav Foto: Pixabay.com

Devica i Ribe

Praktične Device koje vole da sve u životu ima svoju red i raspored te Ribe koje plivaju kroz život tako da se odupiru groznoj rutini, čine nadasve zanimljiv i prilično fatalan spoj. Njihov ljubavni odnos obe strane doživljaju kao mogućnost promene svog života – Devica tako da pomogne Ribama u organizaciji, a Ribe njima da pokažu kako da se opuste.

S vremenom Devica zamera nepouzdanost partnera, a Ribe tendenciju Devica da kontrolišu sve i kritikuju. Odnos može opstati samo uz veliku i svakodnevnu prilagodljivost i česte razgovore.

Video: Kako da zavodite prema horoskopskom znaku

(Telegraf.rs/B.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 534

    22. novembar 2019 | 22:11

    Kad ona hoće može da bude u horoskopu i pumpa za bicikl. Baš me briga koji je znak.

  • Lav

    22. novembar 2019 | 20:30

    Imao sam i zene blizance, bikove i skorpije. Ali sa jednom ovnicom mi je najlepse. Kakva kombinacija lav i vodolija. Neka hvala.

  • Love

    22. novembar 2019 | 21:33

    Riba i devica se odlicno slazu,pogotovo u sex-u.Zemlja upija vodu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA