NEDELJNI HOROSKOP: Rakovi, nije vam povoljan period za ljubav, za Vage moguća veza na daljinu

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se

  • 1
horoskop

Foto: Pixabay

Nedeljni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu. Budite spremni za nove izazove.

www.astrousluge.com

OVAN

 

Pred vama je period koji vammože doneti neke probleme sa papirologijom ili probleme na putovanju. Na polju ljubavi vam je uskoro moguć flert i novo poznanstvo. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas faza u kojoj ćete imati manje tegobe sa prehladom, kijavicom, kašljanjem, gripom i sličnim stanjima.

BIK

 

Promene na polju finansija vam se ne dopadaju jer na neki način imate utisak da vam je stabilnost ugrožena. Na polju ljubavi vas očekuje neka svađa sa voljenom osobom. Kada je u pitanju zdravlje, pred vama su problemi sa grlom i štitnom žlezdom koje ste imali iz prethodnog perioda već.

BLIZANCI

 

Tokom ove nedelje vam je koncentracija prilično loša pa na polju posla možete da imate neke nove probleme. Kada su u pitanju osećanja, može da se desi da sa voljenom osobom bude promenljivo stanje. Na polju zdravlja ćete biti skloni raznim tegobama, moguć je pad imuniteta, glavobolje.

horoskop

Foto: Pixabay

RAK

 

Moguće je da nećete sasvim ozbiljno shavatiti neke probleme na polju posla pa se oni mogu dodatno zakomplikovati. Nije vam povoljan period ni za ljubav, vide se neki nesporazumi. Na polju zdravlja vas očekuje nedelja u kojoj ćete biti skloni problemima sa padom imuniteta i slabijom krvnom slikom.

LAV

 

Vi tokom ove nedelje ne biste trebali da imate veće probleme na poslu, osim manje nesloge sa saradnicima. Na polju ljubavi vas očekuje faza u kojoj ćete imati novo poznanstvo. Kada je u pitanju zdravlje generalno vam je dobra faza i imate dosta energije u sebi, ali vodite računa o osetljivim očima.

DEVICA

 

Pred vama je period poslovnih odluka u kojem vam neće biti sasvim lako da odaberete pravu stranu. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati zahlađenje odnosa sa emotivnim partnerom. Na polju zdravlja su mogući problemi sa leđima, kičmom, lošom koncentracijom a može da vas prati i hroničan umor.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hahahahaha

    8. decembar 2019 | 07:54

    Jooooj! Kada mi dodje tako sa tim "moguće je", sve jasno...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA