≫ 

Danas je najmoćniji dan u numerologiji koji će mnogima promeniti život, evo kako da ga iskoristite

Datum 12.12. vrlo je zanimljiv iz nekoliko razloga, a mnogi numerolozi savetuju da iskoristite svu njegovu moć i postignete sve što poželite

  • 0
12.12. datum Ilustracija: Telegraf

Decembar se smatra najmističnijim periodom godine, posebno u astrološkom i numerološkom smislu.

Ovaj mesec simbolizuju borbu svetla i tame, koja traje sve do zimske kratkodnevice, tačnije do 21. decembra u ponoć. Dani tada postaju sve duži i duži, a sunce počinje da pobeđuje mračnu tminu. U decembru se ujedno događa poslednji pun mesec u godini, ali i godišnji ciklus praznika kao što su Božić i Nova godina koji simbolizuju kraj i novi početak.

Kada je reč o samom datumu, 12. decembar ima posebnu simboliku u ezoterizmu. Broj 12 simbolizuje pun, zatvoreni krug. U jednoj godini imamo 12 meseci i 12 znakova zodijaka. Zato u decembru mesecu, kada se godina privodi kraju, najlakši način je da se osvrnemo na prethodni period, donesemo neke zaključke i da shvatimo šta želimo da promenimo i postignemo u budućnosti.

To je ujedno i razlog zašto ljudi širom sveta baš u ovom mesecu pripremaju listu novogodišnjih odluka. Prvi januar je simbolični momenat da započnemo nešto novo i postavimo svoje ciljeve.

Numerologija, Budućnost, Brojevi, Astrologija, Predviđanje, Gatanje, Vračanje Foto-ilustracija: Profimedia

Veruje se da decembar 12. odnosno jedinstvena kombinacija brojeva (1212) povećava vibraciju ljudske energije, čini čoveka mnogo svesnijim, senzitivnijim na poruke koje stižu iz svih nivoa svesti, kao i duhovno jačim.

Tokom ovog dana, meditacija i druge spiritualne prakse imaju mnogo bolje efekte u odnosu na druge periode godine, tako da se savetuje da baš danas primenjujete neke od popularnih duhovnih praksi.

Iskoristite moć datuma 12.12. da sumirate prethodne mesece. Razmišljajte o stvarima koje ste dobro uradili, na koje možete da budete ponosni. Takođe, osvrnite se i na svoje greške, padove i stvari koje treba da popravite.

Zato odmah postavite sve svoje ciljeva za 2020. godinu! I to baš danas!

Video: Astro afrodizijak: Otkrijte šta koga uzbuđuje

(Telegraf.rs/K.M)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA