NEDELJNI HOROSKOP: Kod Ovnova brojne komplikacije, Vage nemaju poverenje u partnera

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se

  • 0

Nedeljni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu. Budite spremni za nove izazove.

www.astrousluge.com

OVAN

 

Nije vam preterano povoljna ova nedelja kada je u pitanju posao. Mogli biste da budete brojnim komplikacijama skloni. Na polju ljubavi nesporazumi i monotonija sa voljenom osobom. Kada je u pitanju zdravlje, očekuju vas problemi zbog pada imuniteta. Osetljiv vam je nervni sistem kao i stomak i želudac.

BIK

 

Moguće je da ćete na polju posla biti skloni rizicima koji će vam potom doneti neke komplikacije. Kada je u pitanju polje ljubavi, novo poznanstvo je ispred vas. Na polju zdravlja vas očekuju mogući problemi sa očima, vidom, tegobe vezane za ukočenost u donjem delu leđa su takođe naglašene.

BLIZANCI

 

Prilično loša koncentracija vas prati tokom cele nedelje. Na poslu nećete biti preterano motivisani. Kada je u pitanju ljubav očekuju vas nesuglasice sa voljenom osobom. Na polju zdravlja ste skloni problemima sa organima za varenje, a može da vas muči i osetljiva bešika, kao i problemi sa jajnicima.

astrologija, horoskop

Foto: Pixabay.com

RAK

 

Imaćete potrebu da neke stvari razjasnite kada se radi o poslu, ali vam to ne polazi za rukom. Niste spremni za nova ljubavna poznanstva i prati vas neki manji pad samopouzdanja. Na polju zdravlja ste skloni problemima sa grlom, sinusima, moguća je prehlada, infekcije i upalna stanja, kao i problemi sa bakterijama.

LAV

 

Iako ste planirali da na polju posla ostvarite poboljšanje, za sada još nema dobrih vesti na koje čekate. Na polju ljubavi osećate zahlađenje u odnosu sa voljenom osobom. Kada je u pitanju zdravlje mogući su poremećaji ishrane i problemi sa apetitom. Jedete ili previše ili premalo, idete iz krajnosti u krajnost.

DEVICA

 

Nije vam povoljna ova nedelja, pa na poslovnom polju dosta toga može da ide neočekivanim tokom. Kada je u pitanju ljubav, osećate da polako gubite emocije ka partneru. Na polju zdravlja ste skloni raznim tegobama, glavoboljama, problemima vezanim za umor, malaksalost i promenljiv pritisak.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA