Svojeglavi i ponosni: Ovi horoskopski znakovi preziru naređivanje

Ako samo pokušate da im naredite nešto, iste sekunde pokrenućete u njima erupciju besa...

  • 12

Sledeća tri horoskopska znaka su prepoznatljiva po svojim "nastupima" i teškoj kontroli emocija.

Ovan

 

Kao pravi znak Zodijaka, vatreni Ovan je spreman da se sa svima obračuna - ukoliko je on u pravu, a u većini slučajeva smatra da jeste. Zato, ako pokušate da mu naredite nešto, posebno ako se to kosi sa njegovim životnim principima, Ovan će vam u biti pokazati svoje rogove. Bes će eskalirati u svađu koja će se loše završiti po sve. Često je spreman da iz inata uradi neke stvari, za koje je duboko u sebi svestan da su pogrešne.

Bik

 

Mnogo staloženiji i promišljeniji od vatrenog Ovna, Bik će spremno izložiti svoje ideje i prezentovati ih na najuverljiviji način - tako da će vas ubediti da ima sva znanja sveta. Zbog prirodne proniciljivosti i mirnoće, odlično opaža svet oko sebe i štiti se od svih uticaja sa strane. Iako je odličan u poslu i uspeva da sakrije svoju svojeglavost, istina je da je za blisko okruženje veoma teška osoba, te sa njimauvek morate da vodite računa kako razgovarate.

Lav

 

Lavovi su rođene vođe koje obožavaju da naređuju. Reč hijerarhija za njih ne postoji, te ako nisu glavni radije će se skloniti sa strane i pronaći svoj čopor koji će voditi. Ne trpe nijedan oblik manipulacija i poniženja, ali isto tako ni savete od drugih ljudi. Previše su ponosni da biste im vi govorili šta treba da rade.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA