Mesec u Lavu: Očekuje nas nedelja puna strasti, ali i velikih preokreta za pojedine znakove

Astrolog Jasmina Mrdalj u novoj astro-prognozi otkriva šta nas očekuje u nedelji pred nama

  • 0

Sedmicu započinjemo tranzitom Meseca kroz znak Lava koji donosi potrebu za naglašavanjem ličnosti kroz jaku vezanost za sopstveni identitet.

Zbog nepovoljnog aspekta sa Marsom, upravo isticanje Ega nailazi na otpor drugih ljudi i aktivira ulazak u konflikte. Svako se drži svoje strane priče i ima potrebu da prebaci krivicu i odgovornost na drugog.

Ovog dana nije primarno insistirati na tome šta je ispravno, a šta nije, već aktivirati polje ljubavi, i da svako polazi od najbolje namere. U večernjim satima se pripremite za sutrašnji dan u kojem će se očekivati od vas da uradite svoje obaveze na vreme. Takva će biti i vaša očekivanja.

U utorak Mesec prelazi u znak Device što donosi potrebu za redom i disciplinom, a javlja se i veća usmerenost na zdravlje. Idealan dan za odlazak kod doktora i rutinske kontrole. Sklonost ka perfekcionizmu, detaljima i kritici usmerite i kanališite kroz posao i obaveze koje vas čekaju, umesto na kritikovanje drugih. Postavite veoma precizno dužnosti koje treba da obavite i poštujte rok koji ste zacrtali. Odličan je dan za početak detoxa ili režima ishrane ili vežbanja.

U sredu nas očekuje mnoštvo ideja, susreta, poziva i komunikacije. Vodite računa o organizaciji dana da se ne bi dešavali propusti. Ukoliko se nađete u konfuziji, okrenite sve na šalu i smeh.

horoskop, zodijak Foto: Pixabay.com

Četvrtak je dan u kojem imamo jedan odličan aspekt Marsa i Saturna. Ovo donosi jednu veoma ispravnu akciju koju možete i trebate da učinite i sprovedete u delo. Ove aktivnosti će u velikoj meri uticati na dug vremenski period u vašem životu, te je stoga potrebno iskoristiti ovaj aspekt za važne projekte. Mnogi će prelomiti i pokrenuti ključne stvari. Iako postoji tendencija ka preterivanju, ipak se prepustite uživanju i hedonizmu. Posvetite se partnerstvu i saradničkim odnosima u popodnevnim časovima i budite otvoreni za korenite korake ka promeni. Venera je na poslednjem stepenu znaka Jarca, i mnogi će okončati dugogodišnje odnose.

U petak ujutro Venera prelazi u znak Vodolije, što će doneti osećaj “skidanja okova” i nalet većeg entuzijazma i slobode. Iako će se pojavljivati prepreke tog dana u vidu sputavajućih okolnosti, održavajte pozitivno stanje misli i komunikacije. Istog dana je Merkur u nepovoljnom aspektu sa Neptunom stvarajući konfuziju i nerazumevanje u komunikaciji, zbunjenost i rasejanost, sklonost lažima, iluzijama i obmanama. Posebno obratite pažnju na papirologiju, dokumenta i dogovore, kao i prisutnost iskrenosti u komunikaciji, jer je naglašeno preuveličavanje u govoru. Pokrenite inspiraciju i kreativnost ovog dana, pričajte bajke svojoj ili tuđoj deci, napišite pesmu.

U subotu ćemo doživljavati spektar emocija, od strahova, stresa i nezadovoljstva, do entuzijazma i optimizma. Ovog dana pokušajte biti što više mirni i prihvatajte sve kako vam dolazi. U popodnevnim časovima Mesec ulazi u znak Škorpije koji će dodatno pojačati osećaj drame, odbačenosti, posesivnosti i potrebe za kontrolom i manipulacijom. Želja da stvari ostanu kakve jesu nije podržana okolnostima koje će izbacivati iz ravnoteže i zone komfora. Sunce je na 29.tom stepenu znaka Strelca, što može dovesti do eskalacije određenog odnosa sa nekom osobom koja predstavlja autoritet ili je po hijerarhiji starija od vas.

U nedelju Sunce ulazi u znak Jarca, što obeležava početak zime. Jarčevi srećan rođendan! Venera će biti u kvadratu sa Uranom što donosi nestabilnost u odnosima, potrebu za promenom i slobodom, te su raskidi, razdvajanja i razvodi izvesni ovih dana. Ukoliko se nešto ključno ne promeni, ishod će biti pucanje odnosa. Mars je u dobrom aspektu sa Plutonom, pa ukoliko ste razmišljali o ozbiljnim prekretnicama u svom životu, sada ćete imati snage i istrajnosti da ih sprovedete. Budite fizički aktivni ovog dana da biste kanalisali nalet ogromne energije koju ovaj aspekt nosi. Neko bi mogao da prolazi kroz situacije koje zahtevaju ogroman napor, ili da budu svedoci agresije. Sačuvajte balans i mir, ali se i suprotstavite ukoliko želite promenu.

Autor: Jasmina Mrdalj

Njen Instagram nalog možete pratiti ovde.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA