Godišnji horoskop za 2020. godinu - RIBE

Pogledajte šta vas očekuje u narednoj godini

  • 0
Horoskop ribe

Foto ilustracija: Telegraf

Srećna Nova godina! Godišnji horoskop je stigao, pročitajte šta očekuje vaš znak.

www.astrousluge.com

Posao

 

Vama dolazi jedna od lakših godina. Na poslovnom polju ćete imati osećaj da konačno možete malo da odahnete. Uspostavićete opušteniju atmosferu što se tiče obaveza. Početkom godine pogotovo možete da očekujete jednu dobru fazu u kojoj nećete biti preterano opterećeni sa bilo čim. U maju vam kreće period koji donosi manje pritiske. Tada treba da budete spremni na naporan rad i na fazu u kojoj ćete imati dosta obaveza. Važno je da ne bežite od poslovne borbe i novih zadataka. Od jula kreće period aktivacije na finansijskom planu. Imaćete veće prilive novca ali i veće troškove. Stuacija generalno može da vam bude veoma burna, pa vas očekuje trošenje energije na posao i polje zarade. Ipak, uz pomoć adekvatnih saradnika i prijatelja kojima ćete na poslu biti okruženi, dolazite do ostvarenja svojih ciljeva. Tokom ove godine ćete dobiti važnu podršku oko posla, a ta podrška će vam omogućiti realizaciju planova.

Ljubav

 

Za ljubav vas očekuje pretežno dobra godina. Pogotovo ako se osećate kao da znate šta želite, možete da očekujete dobar period. Ukoliko imate partnera, od njega dobijate puno pažnje i iskrenih emocija, pa vas to ispunjava. Vi sa voljenom osobom izvan cele priče oko romantike, možete da ostvarite jedan odnos koji se temelji i na prijateljstvu što je za vas jako važno. Presudno vam je da među vama postoji određena doza fleksibilnosti i da bez obzira na to što ste zauzeti, ne gubite svoju slobodu ni na jedan način. Osoba koja vam tu slobodu pruži, može bit vaša za ceo život. Ako ste slobodni prvi povoljan period za nova poznanstva vam je aktuelan u februaru kada može da vam se desi sanjalačka i romantična ljubav. Drugi povoljan period za novu vezu je aktuelan kod vas tokom oktobra. Tada srećete osobu koja će predstavljati idealnog kandidata za ozbiljniju vezu sa vama. Moguće je da ćete osetiti fatalnu privlačnost među vama.

Zdravlje

 

Jedna od boljih godina i na polju zdravlja je pred vama. Ukoliko budete vodili računa o stvaranju osnovnih zdravih navika na ovom polju, nećete imati veće probleme. Slaba tačka može da vam bude nervni sistem pa o tome povedite računa ukoliko je već bilo  nekih tegoba. Malo veći unos magnezijuma može da vam bude značajan za zdravlje. Imaćete jedan nepovoljan period koji će biti naglašen tokom maja meseca kod vas, pa se tada čuvajte visoke tempereature, virusa, infekcija i problema sa zdravljem. Osim tokom maja, generalno su vam planete naklonjene i sve bi trebalo da bude manje- više kako treba. Ova godina vam je povoljna za rad na sebi ali i na proširenju socijalnih veština. Raspoloženje će vam u većoj meri zavisiti od odnosa sa drugim ljudima. Prijaće vam društvene aktivnosti, kretanje i socijalizacija pa svoje planove usmerite malo više ka tome. Ne zatvarajte se u sebe jer vam to neće prijati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA