Opraštaju, ali ne zaboravljaju: Ovih 5 horoskopskih znakova su najveća zlopamtila Zodijaka

Bez obzira na to što žele da nastave posle oproštaja, neki znaci horoskopa ne mogu da zaborave ono što im je učinjeno

  • 22
crni anđeo foto: pixabay.com

Neki ljudi ne mogu da zaborave greške drugima, čak i ako to istinski žele. Oni mogu da oproste u izuzetnim situacijama, ali nikad ne zaboravljaju. Kako ćemo se ponašati u tim situacijama zavisi mnogo od našeg horoskopskog znaka, piše YourTango.

Ovih pet znakova horoskopa najveća su zlopamtila.

1) Škorpija

Škorpija ne oprašta kada je neko izda ili joj učini nešto nažao. Ona zapravo može da postane prilično opsesivna u vezi sa osećanjem izdaje i potrebom za osvetom. Pripradnici ovog znaka mogu toliko tvrdoglavo da se drže nečega da skoro svaki put kad se toga sete budu još ogorčeniji. Vreme leči rane za većinu ljudi, ali ne i za Škorpije.

2) Bik

Bikovi su pažljivi, pa kada nešto privuče njihovu pažnju, pamtiće to i kada mnogi budu zaboravili. Možda su zbog toga oni toliko obazrivi, naročito u vezi sa tim kome da veruju. Oni pamte svoje greške i najčešće ih ne ponavljaju. Ako ste na neki način povredili Bika, oni će to zapamtiti i dugo imati na umu.

3) Rak

Rakovi dobro pamte kako su se osećali tokom određenog vremenskog perioda i ta emocija pomaže im da se prisete svega u vezi sa njom. Ljubav pripadnike ovog znaka može učiniti posesivnim, jer dobro pamte i lepe stvari i koliko su se fantastično osećali sa osobom koju vole. Negativne stvari u vezi sa bivšim mogu ispariti, ali će pozitivne zauvek pamtiti.

4) Devica

Device nikad ne zaboravljaju činjenice – oni dobro pamte i ne mogu da smetnu s uma ništa što je u polju njihovog interesovanja. Čak i ako zaborave, ponovo će naučiti isto i potruditi se da prikupe još više informacija. Device zadržavaju informacije bolje od svih znakova zodijaka i vole da se razmeću svojim znanjem.

5) Jarac

Jarci dobro pamte bitne datume i zadatke. Ako su vam obećali da će nešto uraditi, nećete morati da ih podsećate na to, jer će se sami setiti. Jarčevi su nezavisni, odgovorni i nikad ne zaboravljaju. Ako je u pitanju nešto bolno ili teško, daće sve od sebe da to obrade i da se pomire sa stanjem stvari. Oni mogu da oproste, ali nikad ne zaboravljaju.

V. T.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA