Ljubavni horoskop za 2020. godinu: Škorpije će biti više nego neozbiljne, a Bikovi pred razvodom

Turbulentna godina kada je ljubav u pitanju

  • 2
zvezde, nebo, zvezdano nebo, par, ljubav, sreća, horoskop

Foto: Pixabay.com

Da li će vas odnos postati jači ili ćete naići na poteškoće u ljubavi? Da li će oni usamljeni ove godine upoznati srodnu dušu? Da li će 2020. godina biti ispunjena romantikom i strašću?

Pročitajte ljubavni horoskop za 2020. godinu i pogledajte šta su zvezde predvidele za vas znak.

Ovan: vetar promene

 

Horoskop 2018 ovan

Foto ilustracija: Telegraf

2020. godina doneće vam puno promena, ali veći deo godine vaš odnos će ostati nepromenjen. Ako ste već u vezi, može vam se činiti da nešto nedotaje, na primer, iskra između vas i vašeg partnera. Vrlo je verovatno da ćete početi da sumnjate u svoja osećanja. Međutim, ako sa partnerom prebrodite ovu krizu, postaćete ponovo bliski. Ako imate problema u braku, stavite ih na prvo mesto na vašoj listi prioriteta. Ako ne uspevate da ih rešite, onda će vam svemir svakako poslati novog partnera.

Entuzijazam i živahnost se vraćaju u vaš život do kraja oktobra. Pronaći ćete mnoga nova poznanstva, uključujući i poslovne partnere i ljude iz visokog društva. Ako ste singl, postoji velika verovatnoća da ćete do kraja 2020. godine upoznati srodnu dušu.

Bik: oprez, poteškoće!

 

Horoskop 2018 bik

Foto ilustracija: Telegraf

2020. će biti prilično teška godina za vas. Čeka vas razvod ili neko razdvajanje od partnera. Ove godine ćete testirati sopstvenu izdržljivost koju možete proći samo ako ste vi i vaš partner vezani stvarnim osećanjima. U suprotnom, shvatite da se jednostavno ne uklapate i razdvojte se. Ove godine ćete imati česte promene raspoloženja.

Budući da Bik teži stabilnosti u životu, ovaj period će ih emotivno iscrpeti. Vrlo je verovatno da ćete ostati sami, ako još uvek niste nikoga našli. Onima koji planiraju venčanje savetujemo da još jednom razmotre svoju odluku.

Blizanci: godina ljubavi

 

Horoskop 2018 blizanci

Foto ilustracija: Telegraf

Blizanci imaju razlog da se raduju! Ljubav je u vazduhu za sve pripadnike ovog znaka. Privlačite osobe koje imaju moć i bogatstvo, ali vama će na prvom mestu biti duša osobe sa kojom ste u vezi.

Ako sumnjate u sopstvene vrednosti, znajte da postoji osoba koja će vas voleti bez obzira na sve.

Ova godina će biti posebna jer nećete ulagati previše u nju. Živite život, pa će vas i ljubav tako naći. Takođe, ove godine će vam prijatelji biti najodaniji. Ako ste već u braku, nemojte se iznenaditi ako supružnik iznenada počne da obraća više pažnje na vas.

Rak: vožnja rolerkosterom

 

Horoskop 2018 rak

Foto ilustracija: Telegraf

Polovina 2020. godine biće kao vožnja rolerkosterom. Teški period će doći u vašu vezu - ili će preživeti to, ili će se završiti. Međutim, neće sve biti tako dramatično kao prethodnih godina.

Ako ste singl ili nezadovoljni u vezi u prvom delu godine se ne nadajte mnogo jer ćete početkom jula naći nove mogućnosti da započnete aferu ili sa bivšim partnerom ili nekim novim. Tokom godine, vaš libido će biti visok kao i uvek. Ovo može sprečiti singl osobe da izgrade ozbiljnu vezu, ali za parove to će biti sjajna prilika da začnu dete.

Lav: toplo-hladno

 

Horoskop 2018 lav

Foto ilustracija: Telegraf

2020. je godina prednosti za Lava. Tražićete stabilnost u vezi. Možda ćete imati poteškoća i problema zbog određenih događaja u životu vašeg partnera, na primer, smrti jednog od članova porodice, operacije itd., ali ćete i dalje u sebi pronaći snagu da sve to prevaziđete i sačuvate vezu.

Oni koji su samci verovatno neće upoznati srodnu dušu početkom godine. Međutim, velika je verovatnoća da ćete privlačiti ljude s kojima se možete dobro provoditi, bez obzira na njihov status. Sredinom decembra čekaju vas promene i ako se u ovom trenutku upoznate s nekim, velika je šansa da se venčate. Ako u vezi ili braku naiđete na određene poteškoće, krenite na zajedničko putovanje ili uradite nešto drugo što će vas okupiti kao par.

Devica: vreme za rešavanje

 

Horoskop 2018 devica

Foto ilustracija: Telegraf

Savršeno razumete da ljubav nikada nije kao bajka. Oba partnera moraju raditi na vezi. Shvatićete da sjedinjenje dvoje ljudi nije samo fizičko zadovoljstvo ni materijalna vrednost. Ako mislite da je čitav teret vaše veze pao na vaša ramena, a vaš partner, sa svoje strane, ne želi da digne prst, onda je vreme da odete. Oni koji su singl, 2020. godina će ih naterati da otvore svoja srca za novu ljubav. Ljudska duša će, ipak, ostati glavni faktor za vas, koji određuje nečiju privlačnost.

Vaga: godina afere

 

Horoskop 2018 vaga

Foto ilustracija: Telegraf

2020. godina će biti nestabilna za vas. Vaš odnos, i prijateljski i seksualni, neće biti isti kao pre, i počeće da zahteva više truda od vas. Tokom ovog perioda, savetujemo vam da svom partneru date što više slobode, a ne da pokušavate da dominirate nad njim.

Oni koji su singl verovatno neće upoznati srodnu dušu, ali 2020. godina će ipak biti dobra godina za flert. Možda ćete privući neobične ljude koji će vam pomoći da otkrijete vašu buntovnu prirodu. Bivši partner se može ponovo pojaviti u vašem životu, ali nemojte očekivati da će se dogoditi nešto ozbiljno.

Škorpija: igra bez strasti

 

Horoskop 2018 skorpija

Foto ilustracija: Telegraf

Ove godine ljubav nećete shvatati previše ozbiljno. Imaćete priliku da uživate u životu bez ikakvih obaveza. Singl osobe će ove godine steći poverenje u sebe, što će im pomoći da pronađu srodnu dušu. Najverovatnije će to biti negde u aprilu-maju, ali pre toga morate proći neke testove koji ćete sami sebi zadati.

Za srećne parove ove godine će doći vreme da razmisle o braku. Pažljivo pristupite ovom pitanju, u suprotnom će vaša sreća biti dovedena u pitanje.

Strelac: vreme za praktičnost

 

Horoskop 2018 strelac

Foto ilustracija: Telegraf

Vaš društveni život će biti prilično aktivan, a ove godine ćete se i te kako zabaviti.

Moraćete da razmislite o tome kako koristite svoju seksualnu energiju i da li ste oprezni ili nepromišljeni. Najverovatnije ćete baci nov pogled na odnos i to koliko vas partner ceni. Ova godina neće biti baš dobra za ulazak u novu vezu.

Jarac: nov početak

 

Horoskop 2018 jarac

Foto ilustracija: Telegraf

2020. godina će vam dati novi početak. Za neke predstavnike ovog horoskopskog znaka to znači upoznavanje srodne duše, a za druge - krah trenutne veze. Ova godina će vam pružiti puno novih mogućnosti. Vaš društveni život će biti prilično aktivan, priređivaćete zabave i organizovati događaje. Međutim, biće vam teško da održite ravnotežu između posla i ličnog života. Ako se vaš odnos nedavno završio, ova godina će vam dati novu snagu.

Vodolija: sazreli ste!

 

Horoskop 2018 vodolija

Foto ilustracija: Telegraf

Ove godine ne očekujte promene u vašem ličnom životu. Ali, zato ćete bez ikakvih obaveza moći da se viđate sa kim god poželite. Nedavno ste tek stekli slobodu da biste se razvijali, pa možda i niste baš zainteresovani za ozbiljnu vezu. Nažalost, seksualni život ove godine neće biti baš aktivan. Međutim, postaćete zreliji. Možda vam svemir pruža priliku da se malo opustite i poradite na sebi.

Ribe: volite sebe

 

Horoskop 2018 ribe

Foto ilustracija: Telegraf

2020. godine neće biti posebno romantična za vas. Konačno osećate svoju slobodu, tako da ne očekujte da se udate ove godine. Potreban vam je lični prostor jer samo na taj način možete da održite vezu. Razvijaće se i vaša duhovnost, pa ćete osetiti bližu povezanost sa samom sobom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA