≫ 

NEDELJNI HOROSKOP: Jedan znak čeka jako dobra sedmica na polju posla i ljubavi

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se

  • 0
horoskop, planeta, astrologija Foto: Pixabay

Nedeljni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu. Budite spremni za nove izazove.

www.astrousluge.com

OVAN

Možete da očekujete da ćete na poslovnom polju imati sva priznanja koja zaslužujete. Kada je u pitanju ljubav, tokom ove nedelje vas ne očekuju veće promene. Na polju zdravlja dolazi faza koja je povoljna za oporavak i regenraciju ako ste u proteklom periodu imali bilo kakve probleme.

BIK

Jako dobra nedelja je pred vama. Sreća vas prati na poslu i sve vam ide od ruke. Mogla bi veoma lako da vam se desi i nova ljubav i to sa osobom koja je spremna za ozbiljnu vezu. Na polju zdravlja vas očekuje povoljan period da počnete da se bavite sportom i da dođete do bolje kondicije.

BLIZANCI

Očekuje vas faza u kojoj ćete biti napeti. Na poslovnom polju se brinete za svoju stabilnost. Kada je u pitanju polje ljubavi, imate nedoumice u vezi partnera. na polju zdravlja vas očekuju mogući problemi sa prehladom, osetljiv stomak, bešika, jajnici kao i svi ženski organi. Posetite ginekologa.

Horoskop zvezde Image by DarkWorkX from Pixabay

RAK

Dobra nedelja je pred vama, pa ćete na poslovnom polju uspešno realizovati sve svoje planove. Na polju ljubavi vas očekuje susret sa osobom koju poznajete iz prošlosti. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas period u kojem možete da budete skloni manjim prolaznim tegobama vezanim za sinuse.

LAV

Finansije su vam u prvom planu tokom ove nedelje, pa se sada možete baviti planiranjem i organizacijom troškova. Na polju ljubavi ste nekako nezainteresovani za promene sada. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas period u kojem ćete biti skloni problemima sa grlom kao i sa štitnom žlezdom.

DEVICA

Nije vam povoljna nedelja za posao, imaćete dosta stresnih okolnosti ispred sebe sada. Na polju ljubavi vas očekuje period u kojem ćete imati razočarenje u partnera i preteranu emotivnost. Kada je u pitanju zdravlje, očekuju vas problemi sa glavoboljom, nesvesticom kao i hroničan osećaj umora.

Video: Šta vam donosi 2020. kada su seksualni odnosi u pitanju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA