Neki je pružaju manje, neki više: Horoskop otkriva da li možete da računate na podršku partnera

Za opstanak jedne veze jako je važno saznanje da se u bilo kom trenutku možemo osloniti jedni na druge i da nas naš partner ceni

  • 0
par/prsti Foto: Pixabay

Svakome od nas ulepšaju dan reči potpore i komplimenti drage osobe. Na taj način pokazujemo koliko investiramo u voljeno biće. Reči hvale su jednako potrebne duši koliko je dodir potreban koži. Naravno, i u ovom slučaju važi ona narodna „sto ljudi, sto ćudi”, pa tako svaki pojedinac iskazuje podršku na sebi svojstven način.

Ključ je pronaći balans između suptilnog i previše očitog davanja podstreka svom partneru. Ako ste previše suptilni, vaš partner neće zapaziti komplimente koje mu upućujete. Sa druge strane, ne smete preterivati, jer će onda vaše reči hvale da zvuče izveštačeno.

Evo šta horoskopski znaci poručuju o tome kakva ste potpora svom partneru:

Ovan (21. mart - 19. april)

Ovnovi gaje sklonost prema veličanju svojih partnera u trenucima u kojima se osećaju impresionirano. Njihov kompliment biće usredsređen na vašu neustrašivost i trud.

Bik (20. april - 20. maj)

Bikovi će hvaliti partnera pri ostvarivanju nekog cilja ili u trenucima kada su ostali verodostojni sebi. Naročito cene onoga ko drugome čini dobro i ko ne odustaje pred preprekama.

Blizanci (21. maj - 20. jun)

Blizanci su više nego iko svesni koliko je pozitivan govor važan za vezu. Neće propustiti priliku da se osvrnu na vrline svog partnera, a pogotovo na intelekt.

Rak (21. jun - 22. jul)

Rakovima je izuzetno važno da svom partneru stave do znanja koliko ga vole, a potrebno im je i da to neprestano čuju od partnera. Oni će uvek naglasiti koliko su srećni što vas imaju u svom životu.

veze ljubav mrak foto: pixabay.com

Lav (23. jul - 22. avgust)

Lavovi su rođene vođe i zbog toga su iznimno svesni koliko je odanost važna u vezi. Ponekad su tašti, ali neće prezati od toga da iskažu divljenje lepoti svog partnera.

Devica (23. avgust - 22. septembar)

Device se neprestano prepiru sa svojim unutarnjim nagonom za savršenstvom. Ipak, nisu toliko strogi kada je u pitanju partner. Oni će vam staviti do znanja koliko poverenja imaju u vas i u njihovu naklonost ne smete sumnjati.

Vaga (23. septembar - 22. oktobar)

Vagama ne priliči da se svaki dan zahvaljuju na postojanju svog partnera, ali verujte da su vrlo zahvalni što ste tu. Od njih ne očekujte puke reči hvale. Podršku će vam pružiti u pravom trenutku i vredi je čekati.

Škorpija (23. oktobar - 21. novembar)

Škorpije poseduju sposobnost da unesu živost i energiju u sve oko sebe. Verni su „do groba” i predani tome da vas zadovolje u krevetu. Na svakom koraku ću vam staviti do znanja koliko vas obožavaju.

LJubav, Veze Foto: Pixabay.com

Strelac (22. novembar - 21. decembar)

Od Strelaca nema entuzijastičnijih ljudi. Oni znaju kako da se obraduju životu. Njihova želja je da partneru prenesu svoje nepresušno samopouzdanje. Direktni su i iskreni.

Jarac (22. decembar - 19. januar)

Kada Jarac skuje plan, on se i obistini. Komplimenti im potiču iz srca i uvek će iskoristiti priliku da poruče svom partneru koliko je neverovatan.

Vodolija (20. januar - 18. februar)

Reč koju da Vodolija je reč koja opstaje. Nisu preterano emotivni, ali zato vole svim srcem. Neće menjati svog partnera ni za šta na svetu i ceniće njegove ideje i požrtvovanost.

Ribe (19. februar - 20. mart)

Umetničke duše i oličenje saosećajnosti. U stanju su da osete kada se njihov partner ne oseća najbolje, a da im se ništa ne naznači. Ribe će svom partneru staviti do znanja koliko ga vole takvog kakav jeste.

N.I.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA