≫ 

Teško ostaju verni i ne vezuju se: Ova 3 horoskopska znaka NIKAKO nisu za vezu

Sa njima nećete naći sreću....

  • 0
Ljubavni par Foto: Pixabay

Sudeći po položajima planeta i opštim karakteristikama Zodijaka, postoje određeni horoskopski znaci koji teško pronalaze partnera i ostvaruju duboke i dugotrajne emotivne veze. Naime, oni su često vođeni gorućom seksualnom energijom i imaju ogromnu potrebu za slobodom.

U početku mogu da ostvare jaku konekciju sa partnerom, ali nažalost ona uglavnom ne potraje predugo. Prosto rečeno, koliko god želeli, teško se obavezuju čak i kada pronađu partnera koji im u potpunosti odgovara.

Evo koji horoskopski znaci se ne preporučuju za dugu vezu:

OVAN

Na samom početku veze Ovnovi uživaju da osvajaju partnera, a posebno ih uzbuđuje zavođenje. Budući da je ovaj vatreni znak vođenom Marsom, planetom povezanom sa strašću, njihova avanturistička priroda ima jak uticaj i na emotivne odnose. Ponekad se dešava da uđu u vezu za koju nisu baš spremni, uglavnom sa osobom koja ne može da isprati njihovu energiju, što se u većini slučajeva završi raskidom. Pripadnike ovog znaka vode strast i emocije, tako da često imaju kratke veze koje se tememlje na privlačnosti, sve dok ne pronađu pravu osobu sa kojom mogu da se smire. Njihov idealan partner mora biti osoba koja može da ide u korak sa njima ili da im daje dovoljno slobode kako bi mogli da uživaju u svojim avanturama.

Ljubavni par, vintage Foto: Pixabay

BLIZANCI

Blizanci su prirodno znatiželjni, fascinirani su životom i novim iskustvima. Ovaj vazdušni znak uvek slobodno leprša, ide u pravcu svojih trenutnih interesovanja, ali ako neko ne može da zadrži njihovu pažnju on će brzo odlepršati dalje. Kao rezultat toga, ovaj znak teško opstaje u romantičnoj vezi, a njihova intimnost ne podrazumeva bilo kakvu vrstu obavezivanja, Potrebno je dosta vremena da Bliznaci potpuno "daju sebe" u vezi, na intelektualnom i emotivnom nivou. Smire se tek kada odluče da su spremni za to.

STRELAC

Od svih znakova Zodijaka, Strelci su najkarakterističniji po svojim kratkim vezama. Ovaj šartmantan znak doživljava život kao veliku zabavu, teško se zaljubljuje i održava romantičan odnos sa partnerom, pa samim tim i ne žuri da se skrasi. Kod rođenih u znaku Strelca je karakteristično to da im je potrebna velika sloboda kako bi istraživali i širili svoje horizonte. Lični rast i nova, sveža iskustva su njihov prioritet, zbog čega im je teško da ostvare i grade kvalitetan emotivan odnos koji će da traje. Kao rezultat, njihove veze su često kratke i slatke avanture jer jedino tako Strelčevi mogu da zadrže svoju nezavisnost.

(Telegraf.rs/K.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA