Bezobrazno zgodni muškarci rađaju se u ovom horoskopskom znaku, njih žene odmah primete

Muškarac kojeg žene uvek prvo primete, zgodni su i sprtski građeni

  • 7

Muškarci rođeni u horoskopskom znaku Strelca smatraju se najzgodnijim zavodnicima horoskopa.

Njih žene odmah primete. Oni su najčešće visoki, sportski građeni, a ženama se posebno sviša njihov avanturistički duh i ogromna količina pozitivne energije kojom oni isijavaju.

Oni osvajaju žene svojim zanimljivim pričama, koje su sve samo ne dosadne, imaju odlična smisao za humor što posebno privlači žene njima.

Strelac veliku pažnju pridaje obrazovanju i usavršavanju, pa kada ga sagledate izdaleka vidite da je on jedan kompletan muškarac.

Muškarac rođen u znaku Strelca je osoba koja je veoma specifična u svakom smislu.

Muškarac Strelac je rođen pod srećnom zvezdom. Šarmantan i otvoren, kockarski raskalašan. Obično će imati širok krug poznanika i prijatelja. Skoro sve je očaravajuće kada je u pitanju muškarac Strelac, jer je on neumoran tragalac za istinom i neko ko često leti od ideje do ideje, nikad se ne osvrćući unazad.

Bred Pit Foto: Tanjug/AP

Veliki broj poznatih zgodnih muškaraca rođen je u ovom horoskopskom znaku, kao što su- Bred Pit, Džejmi Foks, Mark Rafalo, Ijan Somerholder...

(Telegraf.rs/B.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA