≫ 

Najgenijalniji znak zodijaka koji nije toga ni svestan: Ako ste rođeni u ovom periodu, blago vama

Ovaj horoskopski znak je ubedljivo najinteligentniji i skroz nezavisan

  • 10
Najgenijalniji horoskopski znak Foto: Pixabay

Ako ste rođeni u periodu od 20. januara do 20. februara, čestitamo! Vi ste Vodolija u horoskopu, 11. znak Zodijaka koji je karakterističan po svojoj divljoj energiji, samostalnosti, ali i analitičkoj ili perceptivnoj inteligenciji.

Vodolije su u velikoj meri prepoznatljive po svom ogromnom društvu. Ovaj znak je jedan od najdruštvenijih i uživa kada je okružen gomilom ljudi. Zahvaljujući svojoj ekscentričnoj prirodi, pripadnici ovog znaka lako sklapaju prijateljstva, komunikativne su i širokih ruku prihvataju sve tipove ljudi.

Rođeni u ovom znaku su takođe veoma osetljive osobe, često spremne da do krajnjih granica brane svoje mišljenje i ideje. Dok je njihova sposobnost da zauzmu stav za poštovanje, ponekad to može postati pomalo frustirajuće za ljude oko njih. Kada se iznerviraju, ne biste voleli da im se nađete na putu.

Kreativan um Foto: Pixabay

Naravno, pripadnici ovog znaka imaju i svoje nesavršenosti. Oni imaju poteškoće da se nose sa emocijama, teško ostvaruju duge i stabilne romantične veze, a najpre dolazi do razmimoilaženja zbog Vodolijine divlje prirode, želje za osvajanjem i samopotvrđivanjem. To ih obično dovodi do burnih raskida i razvoda.  Iako ovaj zodijački znak voli ljude, istina je da se zapravo Vodolije teško vezuju za jednu osobu.

Ono po čemu se Vodolije razlikuju od svih drugih znakova, a ujedno zbog čega se smataju najgenijalnijim znakom, jeste njihova inteligencija.

Kao veoma inovativni znak, Vodolija je pravi vizionar, uvek razmišlja unapred i ima briljantan um koji koristi u svakoj prilici. Vodolija je takođe borac za pravdu u društvu. Kao prirodni humanitarac, spreman je da uloži vreme i napor kako bi pomogao drugima.

“Ja znam” je ključni izraz za Vodoliju. Visoki intelekt u kombinaciji sa spremnošću Vodolije da dele svoje talente, inspiriše mnoge koji rade u njihovom okruženju. Uživaju u svetu mašte, kreativnim vizijama i inovativnim idejama.

(Telegraf.rs/K.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M.K.

    18. januar 2020 | 18:25

    27.01 ✌...Zivimo definitivno u svom svetu, vizionari sa dobrom intucijiom. Sto se drustva tice ne mora da budem okruzena gomilom ljudi osobno mi je vazno da komuniciram sa onima koji su na istoj frekvenciji kao i ja .Cim osetim losu vibraciju ljubomoru zavist takve izbacim iz zivota.

  • Vodolija

    18. januar 2020 | 16:19

    Istina

  • Vesna

    18. januar 2020 | 19:29

    Pričaj mi priču...dug je spisak lošuh osobina vodolije! Užas!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA