Astro-prognoza: Čeka nas turbulentna nedelja puna izazova, a tek u subotu sve dolazi na svoje mesto

Astrolog Jasmina Mrdalj u novoj astro-prognozi otkriva šta nas očekuje u nedelji pred nama

  • 0

Horoskop za ovu sedmicu započinjemo tranzitom Meseca kroz znak Strelca, koji će konačno doneti pozitivu u našu svakodnevnicu. Pokretaćete svoje velike planove i vizije. Planiraćete odlaske na putovanja i širenje svog obrazovanja. Mnogi će pokretati dobijanje radnih dozvola, sertifikata, pasoša i vize. Neko će imati posla sa sudom, jer će morati da ozvaniči nešto, registruje i legalizuje. Istog dana Sunce je na poslednjem stepenu znaka Jarca pa povedite računa o izazovima koje možete imati sa nekim bitnim autoritetom u svom životu, kao što je otac, muž, direktor, šef ili nadređeni.

U večernjim časovima se možete žestoko zauzeti za svoje stavove i braniti svoja uverenja, ali i predrasude. Šta je ispravno a šta nije, ko je u pravu i čija filozofija je moralnija, biće teme, koje ukoliko niste spremni za borbu bolje zaobiđite.

Utorak je dan koji donosi veliku potrebu za oslobađanjem energije što je mnogo bolje kanalisati kroz upražnjavanje fizičke aktivnosti, posebno zahtevnih vežbi. Ovo nije dan kada se treba baviti emocijama i očekivati posebne emotivne izlive od strane okruženja. Isplanirajte jasno definisane zadatke tog dana i držite se toga.

U sredu Mesec prelazi u znak Jarca. To će nam doneti veću ozbiljnost i odgovornost. Mogu se javiti brige i okupiranost određenim zadacima i zahtevima. Ipak, od srede do petka se usredsredite na završavanje bitnih stvari i pitanja u vašem životu. Posvetite se obavezama i dugoročnim ciljevima, zapišite svoje planove i ono što vas čeka u budućnosti. Ovo se posebno odnosi na sve one projekte koji od vas traže veliku upornost, disciplinu i fokus.

Mitologija Foto: Pixabay

U četvrtak imamo dva aspekta, jedan povoljan i jedan izazovan. Neko će imati iskustvo jednog, neko drugog aspekta, a mnogima će se dešavati i povoljne i nepovoljne situacije u isto vreme. Izazovan aspekt donosi sukobe sa nadređenima, ili osobama od autoriteta, kao što su roditelji, pre svega otac, ili muž. Ovo je aspekt koji donosi borbu protiv onih koji ih ograničavaju u bilo čemu, a posebno slobode. Nećete priznavati bilo koji autoritet koji se zasniva na manipulaciji ili primeni sile. Ovaj aspekt može doneti neočekivane kvarove, rastanke, prekide. Povoljan aspekt donosi lepe odnose u emotivnim vezama, poklone, zadovoljstvo, manji ili veći novčani dobitak.

U petak se naoružajte strpljenjem jer će se odlagati neki vaši planovi, događaće se situacije na koje nećete imati uticaj. S obzirom da je u petak uveče mlad Mesec u znaku Vodolije, najbolje je iskoristiti petak za detoksikaciju, čišćenje organizma od toksina, putem posta, kao i spremanje ormana, i čišćenje kuće. Oslobodite se viška stvari i kanališite svoju energiju i strahove, koji se mogu javljati, u promene. Promenite način ishrane, rutinu dana, stil oblačenja, promenite svoje razmišljanje, uverenja i način komunikacije.

U subotu ćete osetiti nalet energije i vetar u leđa da se pokrenete i krenete u realizaciju svojih planova. Upravo ćete u subotu imati dobre vesti oko nečega što ste čekali da realizujete, ili ćete imati interesantan razgovor u vezi svojih ideja. Iniciraćete razgovore jer ćete želeti da razmenite mišljenje sa drugima iz svog okruženja. Ipak, ne insistirajte da drugi prihvate vaše stavove i da moraju biti isto tako pozitivni kao vi.

Nedelja je dan bez ikakavih planetarnih aspekata, te je iskoristite za odmor ili kreirajte bilo šta što vam prija, jer nećemo imati upliv planetarnih energija.

Autor: Jasmina Mrdalj

Njen Instagram nalog možete pratiti ovde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA