≫ 

Venera u vašem horoskopskom znaku otkriva gde grešite na početku veze: Evo kako da je izračunate

Podudarnost horoskopskih znakova tokom prve faze zabavljanja važan je pokazatelj daljeg toka vašeg intimnog odnosa

  • 2
devojka na ramenu svog momka

Foto: Pixabay

Zvezde i druga nebeska tela nam mogu ponešto reći o tome gde nas sudbina vodi, ali Venera je ta koja diktira naše odluke na ljubavnom planu. Ona upravlja otelotvorenjem svih zadovoljstava, od umetnosti i mode do novca i ljubavi.

Ona nas usmerava ka eventualnom izabraniku i određuje način na koji ćemo voditi igru zavođenja. Venera u vašem horoskopskom znaku otkriva kakva ste vrsta ljubavnika, kao i koje su vaše mane i vrline tokom započinjanja veze sa partnerom.

U kom je znaku vaša Venera možete izračunati OVDE.

 

sneg par ljubav veza

foto: pixabay.com

Venera u Ovnu - Sebični ljubavnik

 

Znate šta vam se sviđa i ne okolišate da to i dobijete. Ipak, obratite pažnju na to da ne postanete sebični i umišljeni. Za vezu je potrebno dvoje.

Venera u Biku - Stope ti ljubim

 

Ljubav je nešto očaravajuće, ali ne smemo joj dopustiti da nas opije. Prirodno je da želite sebi dragu osobu da zasipate pažnjom i poklonima, ali se pobrinite da je ne stavljate na pijadestal. Uzdržite se od toga da idealizujete svog partnera i budite prizemni.

Venera u Blizancima - Zaljubljiva priroda

 

Vaša potreba za dobrim provodom i upoznavanjem novih ljudi vas neretko čini zaljubljenikom u samu zabavu, što isključuje vezivanje na duže staze. Osoba koja se zagleda u Blizance moraće da se potrudi da ih privoli isključivo sebi.

Venera u Raku - Pasivna agresivnost

 

Vi ste brižni, osetljivi i skloni promenama u raspoloženju. Za vas je oličenje zdrave veze mažnjenje i tuširanje sa voljenom osobom. Ipak, osetljivi ste, što u vama budi potrebu za prikrivanjem nesigurnosti kroz pasivnu agresivnost.

Venera u Lavu - Željni pažnje

 

Lav mora biti primećen. To je činjenica. Ono što je važno istaći jeste da i pored toga što lavovi odaju stav samopouzdanja i samostalnosti, vrlo lako zapadaju u osećanje zapostavljenosti.

par, ljubav, veza

Foto: Pixabay.com

Venera u Devici - Krpi i popravlja

 

Nije novost da Device vole projekte i zbog toga hodaju po tankoj žici kada su u vezama. Malo im nedostaje da se otisnu na pohod popravljanja svega što smatraju faličnim kod svog partnera.

Venera u Vagi - Mučenik

 

Iako je plemenita osobina Vaga da se daju svojoj voljenoj osobi, problem nastaje onda kada ne znaju reći „ne” uprkos onom što im poručuje instinkt. Razlog tome jeste stav Vage da od svega u vezi najviše ceni žrtvovanje zarad sreće svog partnera.

Venera u Škorpiji - Kule i gradovi

 

Kada se zaljubite, činite to i srcem i dušom. Tačka razdora javlja se onda kada zbog toga što i sami nudite sebe u celosti, očekujete ništa manje od partnera. Škorpije imaju lošu naviku da sumnjaju u istinitost partnerovih osećanja sve dok im se adekvatno ne dokažu.

Venera u Strelcu - Lutalica

 

Podvig je vezati Strelca za sebe, jer ih ne drži mesto. Reč je o lutajućem srcu, koje ima ljubavnika u svakoj luci. Njih privlači avanturistički duh.

Venera u Jarcu - Samotnjak

 

Savršen partner, ako im dopustite da vam se otvore. Jarac je praktični relista i odiše samopouzdanjem. Njihov zov na ljubav nije tako očigledan, ali vredi pričekati.

Venera u Vodoliji - Drži rastojanje

 

Vodolije nisu ljubitelji tepanja i javnih izliva nežnosti. Iako nisu tipične romantične duše, ako zagolicate njihovu maštu i probudite radoznalost, osvojićete i njihovo srce.

Venera u Ribama - Živi za ljubav

 

Osoba ste koja veruje u bezuslovnu ljubav, što otežava raspoznavanje granica. Vaš empatična priroda je jako pogodna za ostvarivanje veze ispunjene ljubavlju, ali morate postići ravnotežu tako što ćete se ipak držati nekih ograničenja.

Video: Šta vam donosi 2020. kada su seksualni odnosi u pitanju

(N.I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iskreno

    21. januar 2020 | 11:01

    Ako ste mudri na sitnice procita mozes... jer sitnice otkriju sve.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA