≫ 

Čuveni astrolog otkriva ko je vaša srodna duša u 2020. godini: Od mačo Ovnova do senzualnih Riba

Pročitajte horoskop i saznajte ko je idealna polovina za vas

  • 5

Slavni astrolog Keli Fok pojednostavila je upoznavanje u doglednoj budućnosti utvrđivanjem savršenog partnera za svaki znak Zodijaka. Sve što treba da uradite jeste da pročitate svoj horoskop i saznate ko je vaša idealna polovina.

Ovan

Horoskop 2018 ovan Foto ilustracija: Telegraf

Žene Ovnovi: Lav

Avanturistička žena Ovan žudi za nekim ko blista poput Sunca i čini tako savršen spoj sa njom. Lav čini da se Ovnica oseća kao da je jedina devojka na svetu.

Muškarci Ovnovi: Strelac

Ovan je prirodni vođa sa velikim ambicijama, a Strelac rado sledi njegove stope. Strelca privlači Ovnova sirovost, očaravajući šarm, dok Ovan želi partnera koji je zabavan i istraživački nastrojen. Žena Strelac je slobodnjak, pa Ovan uživa da stalno juri njenu naklonost.

Bik

Horoskop 2018 bik Foto ilustracija: Telegraf

Žene Bikovi: Jarac

Žena Bik žudi za stabilnim, ali simpatičnim ljubavnikom koji će je učiniti da se oseća voljenim, a Jarac joj upravo pruža udobnost i sigurnost koja joj je potrebna. Bik se nikada ne umara od zagrljaja i poljubaca, a Jarac joj daje sigurnost i činjenicu da je nikada neće uzeti zdravo za gotovo.

Muškarci Bikovi: Rak

Sjajna ravnoteža između ova dva znaka. Muškarac bik žudi za finansijskom sigurnošću, a žena Rak za emocionalnom stabilnošću. Ova kombinacija je više romantična nego seksualna, ali je to ne čini manje intenzivnom.

Blizanci

Horoskop 2018 blizanci Foto ilustracija: Telegraf

Žene Blizanci: Vodolija

Često se bore da pronađu intelektualnu ravnopravnost, pa svoju utakmicu igraju sa neobičnom i samouverenom Vodolijom najbolje. Vodoliji nije stalo do onoga šta drugi misle što stimuliše Blizance da vode duboke i prosvetljene razgovore.

Muškarci Blizanci: Vaga

Muškarcu Blizancu je potreban neko ko će ga fascinirati i zbuniti, a Vaga je savršena osoba koja će mu to učiniti. Šarm, društvenost i harmonična priroda Vage je taj dašak koji je Blizancu potreban da bi je shvatio ozbiljno.

Rak

Horoskop 2018 rak Foto ilustracija: Telegraf

Žene Rakovi: Škorpija

Večiti romantici, žene Rakovi vole da se prepuste fantazijama i čeznu za intenzivnom i sveobuhvatnom ljubavi. Strastveni Škorpion je jedini sposoban da Raku da intenzitet koji želi. Malo ko drugi uživa u neumoljivoj vožnji muškarca Škorpije koliko to ume žena Rak.

Muškarci Rakovi: Device

Muškarac Rak sanja da se brine o nekome, čak i ako to ne priznaje, a Devica žudi za nekim ko ceni njegovu organizaciju. Vodeni i zemljani spoj savršeno se podudara u spavaćoj sobi, pa je oboje smatraju svetim prostorm.

Lav

Horoskop 2018 lav Foto ilustracija: Telegraf

Žena Lav: Ovan

Žena Lav ima dovoljno ponosa za dvoje, a iskrenost Ovna joj je istovremeno intrigantna i laskava. Ovan je u stanju da učini mnogo toga zbog čega će se Lav osećati voljeno i obožavano, a što je najvažnije u centru pažnje.

Muškarac Lav: Strelac

Muškarac Lav voli da ima idola i da se zabavlja u svakom trenutku, pa mu zato Strelac, najveći šaljivdžija u Zodijaku najviše odgovara. Strelac je fasciniran sposobnošću Lava da u glamur pretvori sve čega se dotakne, a Lav voli da bude zvezda u ovoj priči u čemu ga Strelac i puta. Lav se divi energiji i lepoti Strelca jer je kompliment koji okolina pruža njegovom partneru i njemu samom kompliment.

Devica

Horoskop 2018 devica Foto ilustracija: Telegraf

Žena Devica: Bik

Ženskoj Devici je potreban partner koji će pratiti njen tempo, a niko ne ceni laganu vožnju više od Bika. Zauzvrat Bik joj pruža neverovatan i intenzivan užitak i ne može zastrašiti težnju žene Device ka savršenstvu.

Muškarac Devica: Jarac

Muškarci Device su verovatno najfiniji horoskopski znak, ali svoju srodnu dušu vide u marljivom Jarcu koji je najbliži njihovoj ideji savršenstva. Uvek diskretna, žena Jarac je ljubavnica iz snova muškarcu Devici koji u njoj vidi nezasitu senzualnu stranu koja je otvorena da ispuni svaku njegovu fantaziju.

Vaga

Horoskop 2018 vaga Foto ilustracija: Telegraf

Žena Vaga: Ovan

Ako tražite dokaz da se suprotnosti privlače, onda su žena Vaga i muškarac Ovan idealan primer. Žena Vaga žudi za alfa mužjakom kakav je Ovan, ali stvari mogu postati drugačije onda kada faza medenog meseca prođe.

Muškarac Vaga: Strelac

Strelac je neko sa kim Vaga može da bude potpuno iskrena, bez brige da li će započeti svađu ili povrediti osećanja. Veza sa Strelcem je oslobađajuće iskustvo za mušku Vagu koja se često bori sa tim da bude iskrena i drektna. Vaga i Strelac dele ljubav prema dobroj hrani, vinu i duhovitim šalama, a muškarac Vaga je posebno srećan što je pronašao nekoga ko je zabavan i fer-plej kao i on.

Škorpija

Horoskop 2018 skorpija Foto ilustracija: Telegraf

Žena Škorpija: Jarac

Misteriozna i seksualna Škorpija želi da dominira, a Jarac voli partnera koji će preuzeti odgovornost u vezi. Njegova čvrsta spoljašnost fascinira Škorpiju. Tek tu i tamo je pušta da zaviri duboko u njegova osećanja, što se Škorpiji jako sviđa.

Muškarac Škorpija: Ribe

Strastveni muškarac Škorpija žudi za jedinstvenim partnerom koji je spreman da se prepusti njegovim najdubljim i najmračnijim maštarijama. U seksu njih dvoje nadilaze fizičko, s tim što pronalaze novo duhovno buđenje u vođenju ljubavi.

Strelac

Horoskop 2018 strelac Foto ilustracija: Telegraf

Žena Strelac: Ovan

Vatreni Ovan ceni avanturističku prirodu žene Strelca više nego bilo koji drugi znak. Oboje su usresređeni na prijateljstvo pre svega, što stvara odnos zasnovan na međusobnom poštovanju. Ženi Strelcu treba da luta, a Ovan samo treba da bude tu i ubrzo će izgraditi zajednički put.

Muškarac Strelac: Vodolija

Muškarac Strelac čezne za partnerom koji je nezavisan koliko i on, koji voli da isprobava nove stvari i posećuje nova mesta. Muškarac Strelac voli zabavu i ljubavnika koji može da ide s njim u korak intelektualno, istovremeno održavajući seks zanimljivim.

Jarac

Horoskop 2018 jarac Foto ilustracija: Telegraf

Žena Jarac: Devica

Ženi Jarac je potreban ljubavnik koji ima svoj život, takođe želi da joj pomogne da ostvari svoje ciljeve. Ona je diskretna, elegantna i sofisticirana, pa u Devici doslovno vidi svoj odraz i nekog ko joj je prirodno blizak.

Muškarac Jarac: Ribe

Jarcu je potreban strastven odnos da bi se izbalansirala posvećenost profesionalnim obavezama, pa su emotivne Ribe idealan partner. Ljubav jedne Ribe traje zauvek, a pošto Jarac ima problem da se otvori kada su emocije u pitanju, dopadaće im se da ih neko obasipa ljubavlju.

Vodolija

Horoskop 2018 vodolija Foto ilustracija: Telegraf

Žena Vodolija: Lav

Žena Vodolija mrzi dosadu, a ako neko nije dosadan to je onda Lav. Oba znaka su vrlo tvrdoglava, spremna na dobru raspravu i divlju zabavu. Poslednja stvar koju u ljubavi žele je razblažena stvarnost u kojoj je sve previše normalno.

Muškarac Vodolija: Blizanci

Muškarac Vodolija nema idealnu ženu već generalno predstavu o mnogim stvarima koje očekuje od ljubavnice, a Blizanci ih baš sve imaju. Blizanci su voljni da se upuštaju u seksualne avanture sa Vodolijom, a Vodolija će svojim intelektom "zabiberiti" život Blizancu.

Ribe

Horoskop 2018 ribe Foto ilustracija: Telegraf

Žena Riba: Škorpija

Žena Riba ima opsesiju prema Škorpijama smatrajući ih nebrušenim dijamantom. Toliko je radoznala da mora upoznati Škorpiju ne bi li videla kakav se dijamant tamo ispod krije. Ovi vodeni znakovi lako maštu pretvaraju u stvarnost, stvarajući električnu romansu u kojoj niko ne zna da uživa kao muškarci Škorpije.

Muškarac Riba: Bik

Muškarac rođen u horoskopu Ribe ne prihvata ništa manje od magije. Bik je, s druge strane ljudski, ali graciozno ponizan i ceni lepotu, baš kao i Ribe. Žena Bik pomaže Ribi da se vrati u realnost, a muškarac Riba ženi Biku da pronađe duhovno značenje i pravu vezu.

Video: A kada nađete srodnu dušu, važno je da zna koje su vam intimne želje:

(T.T./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Peki

    20. januar 2020 | 18:39

    Kakve gluposti a zivot i realnost to demantuju

  • ❤️

    20. januar 2020 | 19:12

    Losem sve oprostila, a dobrog koliko kod borila,da zaboravim nemogu.

  • ❤️

    20. januar 2020 | 19:05

    Srodna dusa na prvi susret ti dusu procita i kazeti ono sto ti iz bilo kojeg razloga, nisi shvatio a citavog zivota plakao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA